Youtube videók

SPARTHERM PREMIUM A-3RL-80H

Cikkszám: 1054760
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: SPARTHERM

A Premium termékcsalád részeként a Spartherm Premium A-3RL-80h kandallóbetét maximális funkcionalitást kínál elegáns dizájnnal. Ennek a modellnek a varázsa mindenekelőtt az innovatív, szegély nélküli üvegezésben rejlik. Ez jelentősen nagyobb teret biztosít a tűz élményének. A teljesítménye szintén a prémium kategóriába tartozik. A 11,4 kW névleges hőteljesítmény és a 80%-os hatásfok kellemes, helyiséget betöltő meleget biztosít nagy hatékonysággal.  A kifinomult dizájn a legmodernebb technológiával párosul. Használja ki a német Spartherm gyártó sokéves tapasztalatát, és élvezze a prémium termékcsalád előnyeit.

 Süllyesztett kezelőszervek

A funkcionalitást és a dizájnt kompromisszumok nélkül ötvöztük. Minden kezelőelem külön-külön süllyesztve van, így eltűnik a szem elől. Mind az ajtófogantyú, mind a levegőszabályozó kar jól rejtve van, és szükség szerint kihúzható és működtethető. Egy látható burkolat már a szállítási terjedelem részét képezi.

 Modern tolóajtó

A modern tolóajtó könnyen felfelé tolható és rögzíthető. A tolóajtó a Spartherm soft-close rendszerrel van felszerelve a különösen zökkenőmentes kezelés érdekében. A masszív, tartós acélkábelekre erősítve az ajtó szinte hangtalanul felfelé lebegni látszik.

 Speciális dupla üvegezés

A nézőpanelek mindegyike dupla üvegezéssel van ellátva. Ez több hőt tart az égéstérben. Az eredmény? Miközben a szerelőhelyiséget megvédi a túlmelegedéstől, ez a rendszer magasabb égéstér-hőmérsékletet és tisztább égést biztosít.

 Könnyen tisztítható

A bevonatos üvegtáblák minimalizálják az üvegezés szennyeződésre való érzékenységét. Ezáltal az üvegtábla tisztítása sokkal egyszerűbbé válik. Mindkét oldal külön-külön nyitható, az alsó részen egy ütközővel, így könnyen elérhető.

A kandalló középső részének 3 oldalas nézete

A minimalista dizájnt visszavettük, hogy maximalizáljuk a kandalló erőteljes és rusztikus megjelenését. A nagyvonalú, 3 oldalú kilátópanel teljes mértékben támogatja ezt az elképzelést. Kandallóbetétként való tulajdonságainak köszönhetően a burkolat személyre szabható. A tűztér igény esetén fekete színben is kapható, hogy még erősebb kontrasztot teremtsen a tűzzel.

Ha egy kicsit keskenyebb, de még mindig 3 oldalú üvegezett Premium modellt szeretne, akkor a Spartherm Premium A-3RL-60h kandallóbetétet ajánljuk.

Keret nélküli üvegezés

A speciális üvegkerámiából készült, látható keret nélküli üveg tökéletes, 180°-os rálátást biztosít a lángokra. Az anyagnak és a speciális bevonatnak köszönhetően az üveg különösen tiszta, és nem hajlamos a tükröződésre vagy a szennyeződések lerakódására. Így semmi sem zavarja a kilátást.

Annak érdekében, hogy a kilátás teljes mértékben a tűzre irányuljon, a designt különösen minimalista kialakításúnak választották. Annak érdekében, hogy a fogantyúk vagy kezelőszervek ne zavarják a kilátást, a keretbe süllyesztve vannak, és csak akkor válnak láthatóvá, ha szükség van rájuk.

A nagyméretű kilátóüveggel rendelkező kandallók általában sok hőt bocsátanak ki az üvegen keresztül. Ennek megelőzése érdekében a Spartherm Premium vastagabb üvegezéssel van ellátva. Ez nemcsak a helyiséget védi a túlmelegedéstől, ahol a kályha van elhelyezve, hanem az égéstér hőmérsékletét is elősegíti.

Az üveg speciális bevonata és a magas égéstér-hőmérséklet a lehető legnagyobb mértékben megakadályozza a korom és a szennyeződések lerakódását. Ha ezek mégis bekövetkeznének, a tolóajtót az alján lévő ütközőnek köszönhetően meg lehet dönteni, és a szennyeződéseket el lehet távolítani.

Annak érdekében, hogy a kilátás közvetlenül a tűzre irányuljon, a Spartherm Premium A-U-70h minimalista kialakítást választották. Ez a minimalista kialakítás adja a kandallóbetét elegáns megjelenését, és a burkolat kialakításának széles választékát teszi lehetővé. Így a háromoldalas betekintő üveggel ellátott kandalló ideálisan illeszkedik az Ön lakótéréhez. A füstcsőcsatlakozás 200 mm vagy 250 mm átmérővel választható. A 675 cm-es teljes mélységével a kandallóbetét 20 cm-rel mélyebb, mint a Spartherm Premium A-U-50h. Ez azt jelenti, hogy a Spartherm Premium A-U-70h akár 50 cm hosszúságú rönköknek is helyet biztosít, és ezáltal egy nagyon különleges lángképet biztosít.

Füstcső csonk
Ø200mm
4.094.100 Ft 3.684.690 Ft (2.901.331 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -10%
SPARTHERM PREMIUM A-3RL-80H
4.094.100 Ft 3.684.690 Ft (2.901.331 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -10%

Paraméterek

Anyag Lemez
Kandalló típus Háromoldalas
Égési levegő Zárt égésterű
Ajtó szerkezet Liftes
Mélység Normál
Névleges teljesítmény 11
Üvegtípus Dekor
Súly (kg) 337
Teljes teljesítmény (kW) 11,4
Hőteljesítménytartomány (kW) 8,0 - 14,8
Szobafűtési kapacitás (m³) 285
Füstcsőcsatlakozás (mm) 200
Füstcsőcsatlakozás Felső / hátsó
Hatékonyság (%) 80
Kipufogógáz-hőmérséklet (°C) 275
Rönkhossz (cm) 33
Füstgáz tömegáram (g/s) 12,6
Minimális füstgázhuzat (Pa) 12
Hamutartó Igen
BImSchV 2. fokozat Igen
Tűzifa, fa brikett Igen
DIN EN szám 13229
AT 15a § B-VG szabvány Igen
CE-jelölés Igen
Külső levegőcsatlakozás (mm) 150
Elsődleges, másodlagos levegő Igen
Harmadlagos táplevegő Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

NBC 8 HÁROM OLDALAS

Rendelhető
1.236.210 Ft -tól

NBC 10 HÁROM OLDALAS

Rendelhető
1.340.860 Ft -tól

NBC 7 HÁROM OLDALAS

Rendelhető
1.229.120 Ft -tól