A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák

Youtube videók

SPARTHERM PREMIUM A-3RL-80H BLACK
4.342.300 Ft
3.908.070 Ft (3.077.220 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%

SPARTHERM PREMIUM A-3RL-80H BLACK

Füstcső csonk
Ø200mm
4.342.300 Ft
3.908.070 Ft (3.077.220 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%
Cikkszám: 1054760/B
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

A Premium termékcsalád részeként a Spartherm Premium A-3RL-80h kandallóbetét maximális funkcionalitást kínál elegáns dizájnnal. Ennek a modellnek a varázsa mindenekelőtt az innovatív, szegély nélküli üvegezésben rejlik. Ez jelentősen nagyobb teret biztosít a tűz élményének. A teljesítménye szintén a prémium kategóriába tartozik. A 11,4 kW névleges hőteljesítmény és a 80%-os hatásfok kellemes, helyiséget betöltő meleget biztosít nagy hatékonysággal.  A kifinomult dizájn a legmodernebb technológiával párosul. Használja ki a német Spartherm gyártó sokéves tapasztalatát, és élvezze a prémium termékcsalád előnyeit.

 Süllyesztett kezelőszervek

A funkcionalitást és a dizájnt kompromisszumok nélkül ötvöztük. Minden kezelőelem külön-külön süllyesztve van, így eltűnik a szem elől. Mind az ajtófogantyú, mind a levegőszabályozó kar jól rejtve van, és szükség szerint kihúzható és működtethető. Egy látható burkolat már a szállítási terjedelem részét képezi.

 Modern tolóajtó

A modern tolóajtó könnyen felfelé tolható és rögzíthető. A tolóajtó a Spartherm soft-close rendszerrel van felszerelve a különösen zökkenőmentes kezelés érdekében. A masszív, tartós acélkábelekre erősítve az ajtó szinte hangtalanul felfelé lebegni látszik.

 Speciális dupla üvegezés

A nézőpanelek mindegyike dupla üvegezéssel van ellátva. Ez több hőt tart az égéstérben. Az eredmény? Miközben a szerelőhelyiséget megvédi a túlmelegedéstől, ez a rendszer magasabb égéstér-hőmérsékletet és tisztább égést biztosít.

 Könnyen tisztítható

A bevonatos üvegtáblák minimalizálják az üvegezés szennyeződésre való érzékenységét. Ezáltal az üvegtábla tisztítása sokkal egyszerűbbé válik. Mindkét oldal külön-külön nyitható, az alsó részen egy ütközővel, így könnyen elérhető.

A kandalló középső részének 3 oldalas nézete

A minimalista dizájnt visszavettük, hogy maximalizáljuk a kandalló erőteljes és rusztikus megjelenését. A nagyvonalú, 3 oldalú kilátópanel teljes mértékben támogatja ezt az elképzelést. Kandallóbetétként való tulajdonságainak köszönhetően a burkolat személyre szabható. A tűztér igény esetén fekete színben is kapható, hogy még erősebb kontrasztot teremtsen a tűzzel.

Ha egy kicsit keskenyebb, de még mindig 3 oldalú üvegezett Premium modellt szeretne, akkor a Spartherm Premium A-3RL-60h kandallóbetétet ajánljuk.

Keret nélküli üvegezés

A speciális üvegkerámiából készült, látható keret nélküli üveg tökéletes, 180°-os rálátást biztosít a lángokra. Az anyagnak és a speciális bevonatnak köszönhetően az üveg különösen tiszta, és nem hajlamos a tükröződésre vagy a szennyeződések lerakódására. Így semmi sem zavarja a kilátást.

Annak érdekében, hogy a kilátás teljes mértékben a tűzre irányuljon, a designt különösen minimalista kialakításúnak választották. Annak érdekében, hogy a fogantyúk vagy kezelőszervek ne zavarják a kilátást, a keretbe süllyesztve vannak, és csak akkor válnak láthatóvá, ha szükség van rájuk.

A nagyméretű kilátóüveggel rendelkező kandallók általában sok hőt bocsátanak ki az üvegen keresztül. Ennek megelőzése érdekében a Spartherm Premium vastagabb üvegezéssel van ellátva. Ez nemcsak a helyiséget védi a túlmelegedéstől, ahol a kályha van elhelyezve, hanem az égéstér hőmérsékletét is elősegíti.

Az üveg speciális bevonata és a magas égéstér-hőmérséklet a lehető legnagyobb mértékben megakadályozza a korom és a szennyeződések lerakódását. Ha ezek mégis bekövetkeznének, a tolóajtót az alján lévő ütközőnek köszönhetően meg lehet dönteni, és a szennyeződéseket el lehet távolítani.

Annak érdekében, hogy a kilátás közvetlenül a tűzre irányuljon, a Spartherm Premium A-U-70h minimalista kialakítást választották. Ez a minimalista kialakítás adja a kandallóbetét elegáns megjelenését, és a burkolat kialakításának széles választékát teszi lehetővé. Így a háromoldalas betekintő üveggel ellátott kandalló ideálisan illeszkedik az Ön lakótéréhez. A füstcsőcsatlakozás 200 mm vagy 250 mm átmérővel választható. A 675 cm-es teljes mélységével a kandallóbetét 20 cm-rel mélyebb, mint a Spartherm Premium A-U-50h. Ez azt jelenti, hogy a Spartherm Premium A-U-70h akár 50 cm hosszúságú rönköknek is helyet biztosít, és ezáltal egy nagyon különleges lángképet biztosít.

► A belső, opcionálisan sötét színben is kérhető!

Paraméterek

Anyag Lemez
Kandalló típus Háromoldalas
Égési levegő Zárt égésterű
Ajtó szerkezet Liftes
Mélység Normál
Névleges teljesítmény 11
Üvegtípus Dekor
Súly (kg) 337
Teljes teljesítmény (kW) 11,4
Hőteljesítménytartomány (kW) 8,0 - 14,8
Szobafűtési kapacitás (m³) 285
Füstcsőcsatlakozás (mm) 200
Füstcsőcsatlakozás Felső / hátsó
Hatékonyság (%) 80
Kipufogógáz-hőmérséklet (°C) 275
Rönkhossz (cm) 33
Füstgáz tömegáram (g/s) 12,6
Minimális füstgázhuzat (Pa) 12
Hamutartó Igen
BImSchV 2. fokozat Igen
Tűzifa, fa brikett Igen
DIN EN szám 13229
AT 15a § B-VG szabvány Igen
CE-jelölés Igen
Külső levegőcsatlakozás (mm) 150
Elsődleges, másodlagos levegő Igen
Harmadlagos táplevegő Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

NBC 8 HÁROM OLDALAS

Rendelhető
1.236.210 Ft -tól

NBC 10 HÁROM OLDALAS

Rendelhető
1.340.860 Ft -tól

NBC 7 HÁROM OLDALAS

Rendelhető
1.229.120 Ft -tól