A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

SPARTHERM PREMIUM A-U-50H

1.772.310 Ft (1.395.520 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1063501
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó:

    Az U-alakú Spartherm Premium A-U-50h kandallóbetét a kényelem és a design eddig nem látott szintjét éri el. Az exkluzív kandallóbetét tüzét három oldalról csak üveg veszi körül. Ez lehetőséget ad a tűznek, hogy maximálisan kibontakoztassa a varázsát.  Élvezze az akadálytalan rálátást a tűzre, és kezelje kandallóját a kanapé kényelméből. Az innovatív technológiának köszönhetően nincs szükség beavatkozásra - kivéve a tűzifa hozzáadását. Élvezze ennek a prémium kategóriás kandallónak az egyszerű formáját és lenyűgöző eleganciáját.

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Youtube videók

Leírás

    Élvezze az akadálytalan kilátást a tűzre a speciális, látható keret nélküli üvegkerámiának köszönhetően. A speciális bevonat kevesebb zavaró tükröződést és kevesebb tisztítási erőfeszítést eredményez. Az A-U-50h fogantyúja teljesen a keretbe van süllyesztve, így az nem zavarja a tűz látványát.
Dőljön el a kanapén élvezettel, mert a kandallóbetét teljesen rejtett, önzáró üvegmechanizmusa a SESAM-2 távirányítós üvegemelővel kihúzható, és így elektronikusan nyitható és zárható. Természetesen a Spartherm A-U-50h kandallóbetétje a beépített tiszta üveg rendszerrel és az üvegek tapadásgátló bevonatával rendelkezik.
A legmodernebb technológiával a páratlanul tiszta és hatékony égés érdekében. Tűzifa hozzáadásának időpontját egy figyelmeztető jelzés jelzi.

A Spartherm az egyik legfontosabb és legismertebb németországi kályhagyártó. A több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező Sparthermnek a Premium modellekkel sikerült elérnie a kényelmes működés és a legmodernebb technológia közötti elképzelhetetlen kompromisszumot, miközben a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra is figyelmet fordít. A Premium termékcsalád minden modellje környezetbarát és állandó égést biztosít a legmodernebb szinten a tökéletes tűz élménye érdekében. A távirányítóval vagy okostelefonon keresztül vezérelhető az üveg varázsütésre siklik felfelé. Az égési folyamatot a Spartherm alkalmazáson keresztül is nyomon követheti. A tökéletes tüzet még soha nem volt ilyen könnyű kezelni.

Fő tulajdonságok:

 • Kandallóbetét U-üvegezéssel a 3-D látványért, hogy a hangsúly a tűzön legyen
 • Süllyesztett fogantyú, a felülettel síkba záródik
 • Kiváló minőségű anyagokból készült a legjobb kivitelezéssel
 • Kiváló minőségű üvegkerámiából készült ablak
 • A tűztér ajtaja felfelé tolható, tisztításhoz lehajtható
 • A dupla üvegezés optimális szigetelést garantál
 • Önzáró tűztéri ajtó (A1 típus)
 • Tüzelőanyag: rönkfa
 • A DIN 18160 szerinti kémény többszörös használata lehetséges.
 • Füstcsőcsatlakozás felül vagy hátul
 • BImSchV 2. szakasz/ B-VG Ausztria 15a. cikk/ Ökoterv 2022

Paraméterek

Energiahatékonysági osztály A+
Névleges hőteljesítmény 9,3 kW
Hőteljesítmény tartomány 6,5 - 12,1 kW
Hatékonyság 80 %
Füstgáz csonk 200 / 250 mm Ø
Súly 235 kg
Tüzelőanyag rönkfa
Ajánlott rönk hossz 33 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek