A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

SPARTHERM PREMIUM A-U-70H

3.902.500 Ft (3.072.835 Ft + ÁFA)
Kapható választék:
Belső anyag színe::
Cikkszám: 1054762
Központi raktár elérhetősége: 1 db raktáron
Gyártó:

A Spartherm Premium A-U-70h lenyűgöző módon állítja színpadra a lángok játékát. A keret nélküli, háromoldalas üvegezésnek köszönhetően bárhonnan tökéletes rálátása van az égéstérben lobogó tűzre. A kifinomult dizájn a legmodernebb technológiával párosul. A 11,4 kW névleges hőteljesítmény és a több mint 80 %-os hatásfok révén a nagy helyiségek fűtése hatékonyan és erőforrás-kímélő módon történik. Használja ki a német Spartherm gyártó sokéves tapasztalatát, és élvezze a prémium termékcsalád előnyeit.

Keret nélküli üvegezés

A speciális üvegkerámiából készült, látható keret nélküli üveg tökéletes, 180°-os rálátást biztosít a lángokra. Az anyagnak és a speciális bevonatnak köszönhetően az üveg különösen tiszta, és nem hajlamos a tükröződésre vagy a szennyeződések lerakódására. Így semmi sem zavarja a kilátást.

Annak érdekében, hogy a kilátás teljes mértékben a tűzre irányuljon, a designt különösen minimalista kialakításúnak választották. Annak érdekében, hogy a fogantyúk vagy kezelőszervek ne zavarják a kilátást, a keretbe süllyesztve vannak, és csak akkor válnak láthatóvá, ha szükség van rájuk.

A nagyméretű kilátóüveggel rendelkező kandallók általában sok hőt bocsátanak ki az üvegen keresztül. Ennek megelőzése érdekében a Spartherm Premium A-U-70h vastagabb üvegezéssel van ellátva. Ez nemcsak a helyiséget védi a túlmelegedéstől, ahol a kályha van elhelyezve, hanem az égéstér hőmérsékletét is elősegíti.

A látóüveg speciális bevonata és a magas égéstér-hőmérséklet a lehető legnagyobb mértékben megakadályozza a korom és a szennyeződések lerakódását. Ha ezek mégis bekövetkeznének, a tolóajtót az alján lévő ütközőnek köszönhetően meg lehet dönteni, és a szennyeződéseket el lehet távolítani.

Annak érdekében, hogy a kilátás közvetlenül a tűzre irányuljon, a Spartherm Premium A-U-70h minimalista kialakítást választották. Ez a minimalista kialakítás adja a kandallóbetét elegáns megjelenését, és a burkolat kialakításának széles választékát teszi lehetővé. Így a háromoldalas betekintő üveggel ellátott kandalló ideálisan illeszkedik az Ön lakótéréhez. A füstcsőcsatlakozás 200 mm vagy 250 mm átmérővel választható. A 675 cm-es teljes mélységével a kandallóbetét 20 cm-rel mélyebb, mint a Spartherm Premium A-U-50h. Ez azt jelenti, hogy a Spartherm Premium A-U-70h akár 50 cm hosszúságú rönköknek is helyet biztosít, és ezáltal egy nagyon különleges lángképet biztosít.

► A belső, opcionálisan sötét színben is kérhető!

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Youtube videók

Paraméterek

Spartherm üvegtípusok Premium Edition
Spartherm füstcső méretek 200mm
Spartherm ajtószerkezet Liftes
Spartherm névleges teljesítmény 11,4kw
Névleges hőteljesítmény 11,4 kW
Termikus teljesítmény tartomány 8,0 - 14,8 kW
Vízoldali teljesítmény -
Ajtókeret magassága 501 mm
Ajtókeret szélessége 741 / 501 / 741 mm
Teljes szélesség 978 mm
Teljes mélység 675 mm
A füstcső átmérője 200 / 250 mm
Súly 357 kg
Energiahatékonyság A+
Hatékonyság > 80 %
BlmSchV tanusítvány

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek