A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

SPARTHERM PREMIUM V-1V-87h

2.878.800 Ft (2.266.772 Ft + ÁFA)
Kapható választék:
Belső anyaga::
Cikkszám: 1063654
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

A Spartherm Premium V-1V-87h kandallóbetét a német Spartherm gyártó prémium sorozatába tartozik, és ezzel új szintre emeli a könnyű kezelhetőséget és a technikai kifinomultságot. A teljesítményt és a hatékonyságot is optimalizálták, így a névleges hőteljesítmény 9,5 kW, a hatásfok pedig több mint 80 %. A keret nélküli és karcsú kialakítás, valamint a süllyesztett kezelőelemek a piacon egyedülállóan magas minőségű összképet biztosítanak. Továbbá, a szállítási terjedelemben már szerepel egy megtekintőpanel.

A tökéletes, tiszta vonalvezetésű összkép érdekében az összes kezelőelem a felülettel síkban van. Ez kiemeli a Spartherm Premium V-1V-87h kiváló minőségű és elegáns megjelenését. A Spartherm Premium V-1V-87h felfelé nyíló tolóajtóval van felszerelve.

A látóüveg speciális üvegkerámiából készült. A speciális felület megakadályozza a zavaró tükröződéseket, és lehetővé teszi a lángoló lángok ideális látványát. Ezenkívül az üveget egy speciális bevonattal látták el, amely megakadályozza a lerakódásokat, és így minimálisra csökkenti a tisztítási erőfeszítéseket. A speciális üvegezésnek köszönhetően a helyiség védve van a túlmelegedéstől, ugyanakkor az égéstér hőmérséklete megemelkedik. Az égéstérben lévő nagyobb hőnek köszönhetően az égés még alaposabb, és a legkisebb részecskék is elégnek. 

A kandallóbetétet minimalista és redukált formatervezés jellemzi, amely teljes választási szabadságot biztosít Önnek a kialakítás terén. Akár beton, természetes kő vagy vakolat, a kandallóbetét burkolására számos lehetőség áll rendelkezésére, hogy illeszkedjen lakóteréhez és stílusához. Az égéstér kiváló minőségű tűzálló agyaggal van kibélelve, így ideálisan tárolja a hőt. Kérésre  világos színű anyag fekete színben is kapható. 

► A belső, opcionálisan sötét színben is kérhető!

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Youtube videók

Paraméterek

Spartherm üvegtípusok Premium Edition
Spartherm füstcső méretek 200mm
Spartherm ajtószerkezet Liftes
Spartherm névleges teljesítmény 9,6kw
Teljesítmény (kW) 9.5
Teljesítmény tartomány (kW) 6,7-12,4
Méretek H x Sz x M (cm) 156 / 102 / 57
Szobafűtési kapacitás (m³) 235
Füstcsőcsatlakozás (mm) 200
Füstcsőcsatlakozás felül/hátul
Ablak (cm) 50 x 80
Hatékonyság (%) 80
Súly (kg) 350
Füstgáz hőmérséklete (°C) 275
Rönk hossza (cm) 50
Kipufogógáz tömegáram (g/s) 9
Minimális füstgázhuzat (Pa) 12
Tűzhely H x Sz x M (cm) 55 / 70 / 40
Ablaköblítés Igen
BimSchV 2. szakasz Igen
Rönk, fa brikett Igen
DIN EN szám 13229
AT 15a § B-VG szabvány Igen
CE-jelölés Igen
Külső levegő csatlakozás (mm) 150
Elsődleges, másodlagos levegő Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek