A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák

Youtube videók

SPARTHERM PREMIUM V-1V-87h
2.878.800 Ft (2.266.772 Ft + ÁFA)

SPARTHERM PREMIUM V-1V-87h

2.878.800 Ft (2.266.772 Ft + ÁFA)
Kapható választék:
Belső anyaga::
Cikkszám: 1063654
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

A Spartherm Premium V-1V-87h kandallóbetét a német Spartherm gyártó prémium sorozatába tartozik, és ezzel új szintre emeli a könnyű kezelhetőséget és a technikai kifinomultságot. A teljesítményt és a hatékonyságot is optimalizálták, így a névleges hőteljesítmény 9,5 kW, a hatásfok pedig több mint 80 %. A keret nélküli és karcsú kialakítás, valamint a süllyesztett kezelőelemek a piacon egyedülállóan magas minőségű összképet biztosítanak. Továbbá, a szállítási terjedelemben már szerepel egy megtekintőpanel.

A tökéletes, tiszta vonalvezetésű összkép érdekében az összes kezelőelem a felülettel síkban van. Ez kiemeli a Spartherm Premium V-1V-87h kiváló minőségű és elegáns megjelenését. A Spartherm Premium V-1V-87h felfelé nyíló tolóajtóval van felszerelve.

A látóüveg speciális üvegkerámiából készült. A speciális felület megakadályozza a zavaró tükröződéseket, és lehetővé teszi a lángoló lángok ideális látványát. Ezenkívül az üveget egy speciális bevonattal látták el, amely megakadályozza a lerakódásokat, és így minimálisra csökkenti a tisztítási erőfeszítéseket. A speciális üvegezésnek köszönhetően a helyiség védve van a túlmelegedéstől, ugyanakkor az égéstér hőmérséklete megemelkedik. Az égéstérben lévő nagyobb hőnek köszönhetően az égés még alaposabb, és a legkisebb részecskék is elégnek. 

A kandallóbetétet minimalista és redukált formatervezés jellemzi, amely teljes választási szabadságot biztosít Önnek a kialakítás terén. Akár beton, természetes kő vagy vakolat, a kandallóbetét burkolására számos lehetőség áll rendelkezésére, hogy illeszkedjen lakóteréhez és stílusához. Az égéstér kiváló minőségű tűzálló agyaggal van kibélelve, így ideálisan tárolja a hőt. Kérésre  világos színű anyag fekete színben is kapható. 

► A belső, opcionálisan sötét színben is kérhető!

Paraméterek

Spartherm üvegtípusok Premium Edition
Spartherm füstcső méretek 200mm
Spartherm ajtószerkezet Liftes
Spartherm névleges teljesítmény 9,6kw
Teljesítmény (kW) 9.5
Teljesítmény tartomány (kW) 6,7-12,4
Méretek H x Sz x M (cm) 156 / 102 / 57
Szobafűtési kapacitás (m³) 235
Füstcsőcsatlakozás (mm) 200
Füstcsőcsatlakozás felül/hátul
Ablak (cm) 50 x 80
Hatékonyság (%) 80
Súly (kg) 350
Füstgáz hőmérséklete (°C) 275
Rönk hossza (cm) 50
Kipufogógáz tömegáram (g/s) 9
Minimális füstgázhuzat (Pa) 12
Tűzhely H x Sz x M (cm) 55 / 70 / 40
Ablaköblítés Igen
BimSchV 2. szakasz Igen
Rönk, fa brikett Igen
DIN EN szám 13229
AT 15a § B-VG szabvány Igen
CE-jelölés Igen
Külső levegő csatlakozás (mm) 150
Elsődleges, másodlagos levegő Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek