A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

SPARTHERM PREMIUM V-2R-80h

2.945.800 Ft (2.319.528 Ft + ÁFA)
Kapható választék:
Belső anyaga::
Cikkszám: 1055415
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

Modern design és kifinomult technológia: ez jellemzi talán a legjobban a 10 kW-os Spartherm Premium V-2L/R-80h készüléket. A minimalista sarokkandalló a német Spartherm gyártó prémium termékcsaládjába tartozik, és több éves tapasztalat eredménye. Magas szintű teljesítmény, kényelem és hatékonyság jellemzi, ami a 80 % feletti magas hatásfokban nyilvánul meg. Ez az erőforrás-takarékos égés nemcsak a környezetnek, hanem a pénztárcájának is kedvez a csökkentett fűtési költségeknek köszönhetően. A Prémium termékcsalád további előnye: a terhelhető keretet már tartalmazza az alap felszereltség is.

A formatervezést letisztult vonalak és minimalista jelleg jellemzi. Annak érdekében, hogy ez ne zavarja, az ajtókilincset és a levegőszabályozó kart a burkolatba süllyesztették. Szükség esetén bármikor könnyen elővehetőek, de a fennmaradó időben gyakorlatilag láthatatlanok maradnak.

A kandallóbetét egy tolóajtóval felfelé nyílik. A hagyományos acélláncok helyett használt acélkábeleknek köszönhetően az ajtó mozgása nagyon finom és csendes.

A saroküveg két oldalról is tökéletes rálátást biztosít az égéstérre. Speciális kerámiaüvegből készül, ezért különösen átlátszó és tükröződésmentes. A speciális bevonat megakadályozza a koromlerakódást, és így gondoskodik az optimális kilátásról.

A Spartherm Premium V-2L/R-80h kandallóbetét nem csak minimalista, modern kialakításával nyűgöz le, hanem tökéletesen alkalmazkodik az Ön helyiségében uralkodó körülményekhez is. A saroküveg lehet bal- vagy jobboldali, és a füstcsőcsatlakozás is kétféle változatban, 200 vagy 250 mm átmérővel kapható. A sima égéstér világos színű hőtárolós anyaggal van kibélelve. Opcionálisan fekete színű tűzálló tégla is rendelhető. A kandallóbetét minimalista kialakítása szabad választási lehetőséget biztosít a burkolat kialakításában, és számos lehetőséget kínál.

► A belső, opcionálisan sötét színben is kérhető!

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Youtube videók

Paraméterek

Spartherm üvegtípusok Premium Edition
Spartherm füstcső méretek 200mm
Spartherm ajtószerkezet Liftes
Spartherm névleges teljesítmény 10,4kw
Teljesítmény (kW) 10.5
Teljesítmény tartomány (kW) 7,4-13,7
Méretek H x Sz x M (cm) 164 / 100 / 60
Szobafűtési kapacitás (m³) 235
Füstcsőcsatlakozás (mm) 200
Füstcsőcsatlakozás felül/hátul
Ablak (cm) 50 / 80 / 40
Hatékonyság (%) 80
Súly (kg) 350
Füstgáz hőmérséklete (°C) 272
Rönk hossza (cm) 40
Kipufogógáz tömegáram (g/s) 12.2
Minimális füstgázhuzat (Pa) 12
Tűzhely H x Sz x M (cm) 55 / 55 / 35
Ablaköblítés Igen
BimSchV 2. szakasz Igen
DIN EN szám 13229
AT 15a § B-VG szabvány Igen
CE-jelölés Igen
Külső levegő csatlakozás (mm) 150
Elsődleges, másodlagos levegő Igen
Harmadlagos táplevegő Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek