A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

SPARTHERM PREMIUM V-FD-87h

3.655.500 Ft (2.878.346 Ft + ÁFA)
Kapható választék:
Belső anyaga::
Cikkszám: 1067228
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

Ennél több luxus nem is lehetne: a Spartherm Premium V-FD-87h kandallóbetét nemcsak modern dizájnjával nyűgöz le, hanem kifinomult technológia is áll mögötte. Az ajtó sima futású csúszómechanizmussal van felszerelve, és nagy és teljes érintkezési nyomással záródik. A kandallóbetét 10,6 kW névleges hőteljesítménnyel működik, a beépített felső egység nagyfokú hatékonyságot és tiszta égést tesz lehetővé. Ehhez hozzájárul az optimalizált égési levegő elvezetése is.

Az 50 x 73 cm-es üveg speciális üvegezésű amely megakadályozza a tükröződéseket és a koromlerakódásokat.  Elegáns, 6 mm széles acél paraván keretezi, amely már a szállítás részét képezi. A keretet úgy tervezték, hogy visszahúzható legyen, és a fogantyú is eltűnik benne, hogy Ön akadálytalanul láthassa a tüzet. Az égéstér ajtaja könnyen nyitható az optimalizált és szabadalmaztatott felcsúsztatható technológiával. Az üveg azonban tisztítás céljából is kinyitható.

A Spartherm kandallógyártó mindig is a legmagasabb műszaki minőséget képviselte. A németországi márka több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik, és így mindig megbízható megoldásokat talál. A Spartherm nem csak technikailag, hanem vizuálisan is újra és újra meglep új dizájnokkal, amelyek minden lakótérben igazi szemet gyönyörködtetővé válnak. A hangsúly itt a részletekre való odafigyelésen van.

Mindenre gondoltak, amikor az innovatív berendezésekről van szó. A mélyfekete lakk különösen karcálló, ezért hosszú élettartamú. Az ajtó csúszó technológiájának köszönhetően különösen sima és csendes. A tisztításhoz meg is dönthető. Az égéslevegő-vezető és a kettős légcsappantyú biztosítja az optimális égést.

► A belső, opcionálisan sötét színben is kérhető!

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Youtube videók

Paraméterek

Spartherm üvegtípusok Premium Edition
Spartherm füstcső méretek 200mm
Spartherm ajtószerkezet Liftes
Spartherm névleges teljesítmény 9,6kw
Teljesítmény (kW) 10.6
Teljesítmény tartomány (kW) 7,4-13,8
Méretek H x Sz x M (cm) 156 x 102 x 64
Szobafűtési kapacitás (m³) 270
Füstcsőcsatlakozás (mm) 200
Ablak (cm) 72,8 x 50,1
Hatékonyság (%) 80
Súly (kg) 297
Füstgáz hőmérséklete (°C) 275
Kipufogógáz tömegáram (g/s) 10.2
Minimális huzatigény (Pa) 12
Ablaköblítés Igen
BimSchV 2. tanúsítvány Igen
DIN EN szám 13229
AT 15a § B-VG szabvány Igen
CE-jelölés Igen
Külső levegő csatlakozás (mm) 150
Elsődleges, másodlagos levegő Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek