A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
SPARTHERM VARIA 2R-80h
2.361.100 Ft
2.124.990 Ft (1.673.220 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%

SPARTHERM VARIA 2R-80h

Füstcső csonk
Ø200mm
2.361.100 Ft
2.124.990 Ft (1.673.220 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%
Cikkszám: 1073514
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

Spartherm Varia 2R/L-80h kandallóbetét - Tökéletes kilátás a tűzre

A Spartherm Varia 2R/L-80h kandallóbetét 11 kW névleges hőteljesítményével a Spartherm egyik legerősebb modellje, amely akár 235 m³ helyiségtérfogatot is képes felfűteni. A hatásfok meghaladja a 80 %-ot, ami azt jelenti, hogy az égetés környezetbarát és erőforrás-kímélő. A tisztítás a hamutartónak köszönhetően gyors és egyszerű. Beépítés után a készülékből csak az L alakú kilátóablak marad látható, így a környező falfelületet saját ízlése szerint alakíthatja ki.

Külső levegőcsatlakozás

A Spartherm Varia kandallóbetét nagyon jól szigetelt házakban is használható, mivel külső levegőcsatlakozással rendelkezik. A 125 / 150 mm átmérőjű csatlakozódarabok segítségével a kandallóbetét kívülről is képes égési levegőt szívni, így az értékes szobai levegőt nem használja.

Modern tolóajtó

A csodálatos panorámaablak résmentesen körbefut a sarokban. Ez kiváló kilátást biztosít a lángokra. A tűztér ajtajának kinyitásához egyszerűen csúsztassa felfelé. Az üveg tisztításhoz előre hajtható, és a szennyeződések könnyen eltávolíthatók. A beépített üvegöblítő rendszernek köszönhetően a tisztítási munka minimálisra csökken. A beépített üvegablak-öblítő rendszer megakadályozza az üvegablak túlzott kormosodását. A másodlagos égési levegő a nézőablak mentén áramlik, és az üveg előtt védőfóliát képez.

Elegánsan a sarkon

A Spartherm kandallóbetét közvetlenül a falba szerelhető, így a kandalló körüli szabad teret tetszés szerint alakíthatja ki. Az állítható magasságú lábak biztonságos állást biztosítanak a beépítés során. A beépítés után csak az L alakú üveg látható, amelynek sarka vagy balra, vagy jobbra helyezkedik el. Ez garantálja a tűz minden oldalról való csodálatos látványát. A minimalista stílus és az egyenes vonalú égéstér különösen jól mutat a lángoknak.

Optimalizált égés a fűtőgáz eltérítésével

A kandallóbetétet a hatékonyabb égés érdekében primer, szekunder és tercier füstgázterelő légtereléssel látták el. A lángterelő ráadásul optimalizálja az égést. A mély parázsréteg ideális feltételeket biztosít a fa elégetéséhez. Az égés során keletkező hamut egy praktikus hamutartó doboz fogja fel és gyűjti össze. A hamutároló ezután könnyen kiüríthető.

► A belső, opcionálisan sötét színben is kérhető!

Paraméterek

Anyag Lemez
Kandalló típus Oldalüveges
Égési levegő Zárt égésterű
Ajtó szerkezet Liftes
Mélység Normál
Névleges teljesítmény 11
Üvegtípus Dekor
Teljesítmény (kW) 11
Teljesítmény tartomány (kW) 7,7 - 14,3
Szobafűtési kapacitás (m³) 235
Füstcsőcsatlakozás (mm) 200 / 250
Füstcsőcsatlakozás felül/hátul
Hatékonyság (%) 80
Súly (kg) 275
Füstgáz hőmérséklete (°C) 272
Rönk hossza (cm) 40
Kipufogógáz tömegáram (g/s) 9.2
Minimális füstgázhuzat (Pa) 12
Ablaköblítés Igen
BimSchV 2. szakasz Igen
DIN EN szám 13229
AT 15a § B-VG szabvány Igen
CE-jelölés Igen
Külső levegő csatlakozás (mm) 150
Elsődleges, másodlagos levegő Igen
Harmadlagos táplevegő Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.