SPARTHERM VARIA 2R-80h

Cikkszám: 1073514
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: SPARTHERM

Spartherm Varia 2R/L-80h kandallóbetét - Tökéletes kilátás a tűzre

A Spartherm Varia 2R/L-80h kandallóbetét 11 kW névleges hőteljesítményével a Spartherm egyik legerősebb modellje, amely akár 235 m³ helyiségtérfogatot is képes felfűteni. A hatásfok meghaladja a 80 %-ot, ami azt jelenti, hogy az égetés környezetbarát és erőforrás-kímélő. A tisztítás a hamutartónak köszönhetően gyors és egyszerű. Beépítés után a készülékből csak az L alakú kilátóablak marad látható, így a környező falfelületet saját ízlése szerint alakíthatja ki.

Külső levegőcsatlakozás

A Spartherm Varia kandallóbetét nagyon jól szigetelt házakban is használható, mivel külső levegőcsatlakozással rendelkezik. A 125 / 150 mm átmérőjű csatlakozódarabok segítségével a kandallóbetét kívülről is képes égési levegőt szívni, így az értékes szobai levegőt nem használja.

Modern tolóajtó

A csodálatos panorámaablak résmentesen körbefut a sarokban. Ez kiváló kilátást biztosít a lángokra. A tűztér ajtajának kinyitásához egyszerűen csúsztassa felfelé. Az üveg tisztításhoz előre hajtható, és a szennyeződések könnyen eltávolíthatók. A beépített üvegöblítő rendszernek köszönhetően a tisztítási munka minimálisra csökken. A beépített üvegablak-öblítő rendszer megakadályozza az üvegablak túlzott kormosodását. A másodlagos égési levegő a nézőablak mentén áramlik, és az üveg előtt védőfóliát képez.

Elegánsan a sarkon

A Spartherm kandallóbetét közvetlenül a falba szerelhető, így a kandalló körüli szabad teret tetszés szerint alakíthatja ki. Az állítható magasságú lábak biztonságos állást biztosítanak a beépítés során. A beépítés után csak az L alakú üveg látható, amelynek sarka vagy balra, vagy jobbra helyezkedik el. Ez garantálja a tűz minden oldalról való csodálatos látványát. A minimalista stílus és az egyenes vonalú égéstér különösen jól mutat a lángoknak.

Optimalizált égés a fűtőgáz eltérítésével

A kandallóbetétet a hatékonyabb égés érdekében primer, szekunder és tercier füstgázterelő légtereléssel látták el. A lángterelő ráadásul optimalizálja az égést. A mély parázsréteg ideális feltételeket biztosít a fa elégetéséhez. Az égés során keletkező hamut egy praktikus hamutartó doboz fogja fel és gyűjti össze. A hamutároló ezután könnyen kiüríthető.

► A belső, opcionálisan sötét színben is kérhető!

Füstcső csonk
Ø200mm
2.361.100 Ft 2.124.990 Ft (1.673.220 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -10%
SPARTHERM VARIA 2R-80h
2.361.100 Ft 2.124.990 Ft (1.673.220 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -10%

Paraméterek

Anyag Lemez
Kandalló típus Oldalüveges
Égési levegő Zárt égésterű
Ajtó szerkezet Liftes
Mélység Normál
Névleges teljesítmény 11
Üvegtípus Dekor
Teljesítmény (kW) 11
Teljesítmény tartomány (kW) 7,7 - 14,3
Szobafűtési kapacitás (m³) 235
Füstcsőcsatlakozás (mm) 200 / 250
Füstcsőcsatlakozás felül/hátul
Hatékonyság (%) 80
Súly (kg) 275
Füstgáz hőmérséklete (°C) 272
Rönk hossza (cm) 40
Kipufogógáz tömegáram (g/s) 9.2
Minimális füstgázhuzat (Pa) 12
Ablaköblítés Igen
BimSchV 2. szakasz Igen
DIN EN szám 13229
AT 15a § B-VG szabvány Igen
CE-jelölés Igen
Külső levegő csatlakozás (mm) 150
Elsődleges, másodlagos levegő Igen
Harmadlagos táplevegő Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!