A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

SPARTHERM VARIA AH

1.394.460 Ft (1.098.000 Ft + ÁFA)
Válassza ki a füstcső méretét:
200mm
Hőtárolós belső anyag:
 
Cikkszám: 1054937
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó:

Varia Ah-4S kandallóbetét a Sparthermtől: Tűz szélesvásznú látványa

A modern technológiának kívülről is láthatónak kell lennie egy modern dizájnban. Ezért a Spartherm gyártó Varia Ah-4S kandallóbetétje felfelé nyitható tűzgátló ajtóval rendelkezik. Ez nemcsak szépen néz ki, hanem az égéstér tisztítását is megkönnyíti. A tűztér ajtaját széles panoráma üveg keretezi, amelyből a Varia Ah-4S kandallóbetétben égő tűzre nyílik pazar rálátás. Így egyszerűen hátradőlhetsz, lazíthatsz, és hagyhatod, hogy a lángok játéka hatással legyen rád. A beépített tiszta üveg rendszer nagymértékben megakadályozza a korom felhalmozódását, ami a lehető legalacsonyabb szinten tartja a tisztítási erőfeszítést.

Spartherm Ah-4S fűtőkandalló: Klasszikus természetes kövekkel szemben a modern betonnal

Ha úgy dönt, hogy kandallóbetétet vásárol, szabadon megválaszthatja, hogyan szeretné kialakítani a burkolatot. Alig vannak korlátok, amennyiben az anyag hőálló és tűzálló. A Spartherm Varia Ah-4S kandallóbetétjének klasszikus kialakítását természetes kövek használatával érheti el. Ezek nemcsak jól néznek ki, hanem természetes hőtárolóként is szolgálnak. Egy másik változat a betonból készült burkolat lenne. Ez a modern anyag tetszés szerinti színre is festhető, így a Varia Ah-4S kandallóbetét színes hangsúlyt kaphat.

Külső levegőellátás: a szoba kellemes klímája érdekében

A Spartherm Varia Ah-4S kandallóbetét 10,4 kW névleges hőteljesítménnyel és akár 80% feletti hatásfokkal könnyedén befűthet egy nagy helyiséget. Hatékonysága azt jelenti, hogy hosszú távon csak kevés üzemanyagra van szüksége, ami a környezetnek és a pénztárcájának egyaránt kedvez. A Varia Ah-4S kandallóbetét opcionálisan önzáró tűzgátló ajtóval is felszerelhető. Ez alkalmassá teszi a kéményen történő többszöri használatra. A külső légellátással a helyiség levegőjétől függetlenül fűt, ami kellemes klímát biztosít.

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Paraméterek

Névleges teljesítmény: 10kW
Gyártó Spartherm
Anyag Lemez
Üvegtípus Síküveges
Típus Zárt égésterű
Mélység Normál
Ajtó szerkezet Liftes
Névleges hőteljesítmény 10,4 kW
Termikus teljesítmény tartomány 7,3-13,5 kW
Vízoldali teljesítmény -
Ajtókeret magassága 440 mm
Ajtókeret szélessége 881 mm
Teljes szélesség 1016 mm
Teljes mélység 601 mm
A füstcső átmérője 200 mm
Súly 305 kg
Energiahatékonyság A+
Hatékonyság > 80 %
BImSchV tanusítvány

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek