SPARTHERM VARIA ASh

Cikkszám: 1054934
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: SPARTHERM

A nagy teljesítményű kandallóbetét Spartherm Varia ASh 4S 2

A Varia ASh-4S-2 kandallóbetét az alsó-szászországi Spartherm családi vállalkozás hatékony kandallója. Különösen szemet gyönyörködtető a stílusos design, amellyel a kandallóbetét hangulatos környezetet teremt a helyiségben, ahol elhelyezték. Hiszen a kandalló mindig központi berendezési tárgy, és vizuálisan is illeszkedni akar a környezetéhez. Névleges hőteljesítménye 7 kW. Ez akár 144 m³ térfogatú helyiségek fűtésére is elegendő. Az innovatív és különösen hatékony égéstechnológia révén a kandalló hatásfoka meghaladja a 80%-ot.

 Szobai levegőtől független választható

A Spartherm gyártó kandallóbetétje igény szerint helyiséglevegő-függetlenül is beépíthető. Ebben az esetben a szükséges égéslevegőt a beépítési helyiségen kívülről szívják be. Ez különösen előnyös a jól szigetelt, alacsony energiafogyasztású házak esetében, mivel nem szükséges további szellőztetés, és így nem vész el energia.

 Standard vagy rozsdamentes acél ajtófront

A Varia ASh 4S 2 Linear ajtófrontja alapkivitelben fekete színben vagy polírozott rozsdamentes acélból készül. A 37 cm-es ajtómagasságú tolóajtó és a rejtett ajtószerkezet elegáns megjelenést kölcsönöz a kandallóbetétnek. A tolóajtó Linear 2 változata különösen keskeny ajtóprofillal rendelkezik. A nagyméretű, süllyesztett kilátóüveg nagyvonalú kilátást biztosít a lángokra. A 37 cm-es ajtómagasságnak és a rejtett ajtómechanizmusnak köszönhetően a kandallóbetét még kifinomultabb megjelenésű, és csodálatosan illeszkedik környezetébe. Az ajtófront standard fekete és polírozott rozsdamentes acél színben kapható. Így biztosan megtalálja az ideális változatot otthonához. A polírozott rozsdamentes acélból készült elegáns fogantyúnak köszönhetően az ajtó felfelé tolható, hogy feltáruljon a belső tér. Az égéstér hőálló tűztéglákkal van kibélelve, amelyek világos színüknek köszönhetően ügyesen kiemelik az előtte lévő lángjátékot. A Spartherm Varia ASh-4S-2 emellett beépített üvegöblítő rendszerrel van felszerelve, amelyben az üveg belsejében egy légáramlat öblíti ki a hamut és a szennyeződéseket. Ez biztosítja, hogy a lángok mindig tisztán láthatók legyenek.

 Tervezze meg saját burkolatát

Mivel egy kandallónak ahhoz a helyiséghez kell alkalmazkodnia, amelyben elhelyezték, és nem a helyiséghez, amelyben a kandallóhoz van felszerelve, a kandallóbetétek szabadon, az Ön elképzelései szerint tervezhetők. A Spartherm tudatosan megválasztott, nem feltűnő kialakítása különösen sokoldalúvá teszi a Spartherm Varia ASh-4s-2 kandallót. Ez azt jelenti, hogy a kandallóbetét ideálisan igazítható az Ön ízléséhez és a helyiség kialakításához. Akár vakolt, akár kerámiacsempével vagy természetes kővel burkolt, a kreativitásnak nincsenek határai. Természetesen a szükséges alkatrészeket és a hozzá illő tartozékokat is kínáljuk Önnek kínálatunkban.

 Tüzelőtér-bélelés

A Spartherm Varia égéstérét hőálló tűzálló téglákkal béleljük ki, amelyek képesek hosszú időn keresztül tárolni a hőt, és azt a környezetbe leadni. Ez azt jelenti, hogy a hő még a lángok kialvása után is távozik.

► A belső, opcionálisan sötét színben is kérhető!

1.562.200 Ft (1.230.079 Ft + ÁFA)
Kapható választék:
Belső anyag színe::
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
SPARTHERM VARIA ASh
1.562.200 Ft (1.230.079 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Spartherm üvegtípusok Háromoldalas
Spartherm füstcső méretek 180mm
Spartherm ajtószerkezet Liftes
Spartherm névleges teljesítmény 10,4kw
Névleges teljesítmény (kW) 7
Hőteljesítmény-tartomány (kW) 4,9-9,1
Szobafűtési kapacitás (m³) kb. 175
Füstcsőcsatlakozás (mm) 180
Füstcsőcsatlakozás felül / hátul
Hatékonyság (%) > 80
Súly (kg) 209
Kilépő füstgáz hőmérséklete (°C) 275
Fafogyasztás (kg/h) 2,3
Füstgáz tömegáram (g/s) 7
Minimális füstgázhuzat (Pa) 12
Hamutároló Igen
Ablaköblítés Igen
Rönk, fa brikett Igen
CE-jelölés Igen
Külső levegő csatlakozás (mm) min. 125
Elsődleges, másodlagos levegő Igen
Harmadlagos táplevegő Igen
BlmSchV tanusítvány

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

SPARTHERM VARIA 1V-100h

Rendelhető
2.835.000 Ft 2.551.590 Ft
-10%