A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba. Megértettem
Termékek Menü

Többet szeretne tudni a kandallóépítésről?
Kövesse folyamatosan frissülő blogunkat.
 

LOFT SZELLŐZŐK

A LOFT szellőzőrácsoknak a karakterességét a vastag, 3 mm-es acél, és az egyszerű dizájn adja meg, ami azonnal vonzza a tekintetet. Ez a szellőzőrács nem minden stílushoz illik, hiszen a különleges helyekre terveztük.

Ha az olyan szellőzőrácsokat szereted, ami egyszerű, letisztult és masszív felépítésű, akkor a LOFT szellőzőrács a tökéletes választás számodra. A vastag acél masszívvá teszi őket... nagyon masszívvá.  A termék a modern dizájn jegyében született a olyan alacsony részletességű, beltéri kandallókhoz, ahol minden kis dísz szinte elvész.

A LOFT név a poszt-ipari, nyers stílusra utal. Ez az a dizájn, amit minden bizonnyal nem mindenki szeret, azonban a LOFT nem is tömegterméknek készült. A LOFT szellőzőrácsok fekete és fehér színben kaphatóak, illetve vékony króm- nikkel szálcsiszolt változatban készültek. A front panelek túlnyúlnak a kereten, ami különlegessé varázsolja.

A szellőzőrácsok szilárd kerettel és speciális védőburkolattal vannak felszerelve, ezzel biztosítva azt, hogy a keretben maradjon. Vásárlóink hatféle méret közül választhatják ki a számukra megfelelőt.

Rendezés:
Ár
A Lamiga Hungary csoport tagja 
Partnereink

MB Kandalló Webshop Partnerei

 

Termék összehasonlító
Házhozszállítás
Garantáltan biztonságos vásárlás
 
 
Garantáltan biztonságos vásárlás