A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba. Megértettem
Termékek Menü

Többet szeretne tudni a kandallóépítésről?
Kövesse folyamatosan frissülő blogunkat.
 

MOZGÓ ZSALUS SZELLŐZŐRÁCS

A V-típusú szellőzőrácsok a legmagasabb színvonalt képviselik mind esztétikailag, mind minőségileg. Tervezése során ügyeltek arra, hogy a rács tökéletesen illeszkedjen az otthonok belső kialakításokhoz, és a minimalista dizájnú kandallóbetétekhez.

A termékek kiváló minőségű anyagból készülnek, figyelve minden apró részletre. A szellőzőrács nehéz, ugyanis vastag öntvényből készül, és ehhez egy nagyon erős szerelőkeret párosul, valamint több V-típusú termék egy precízen mozgó zsaluval van felszerelve, ami merevséget, ezáltal stabilitást biztosít.

A rács megmunkálása leginkább kézzel történik, ugyanis minden redőnye külön-külön festett és szegecselt. Ennek köszönhetően a VENTLAB garantálja, hogy mindenki hosszú ideig fogja élvezni a terméket.

A mozgózsalus szellőzőrács állító mechanizmusa kissé mesterműnek mondható, azonban különleges felépítése biztosítja, hogy a zsalu mindig a kívánt (beállított) pozícióban maradjon.

Amikor a zsalu használata nem szükséges, akkor a fix (45 fokos szögben elhelyezett) zsalus, vagy a zsalu nélküli dróthálós verziót ajánljuk. Mindkettő szinte azonos jellemzőkkel rendelkezik, de alacsonyabb áron.

A szerelőkeret erős szerkezetű (1,0 mm és 0,8 mm-es horganyzott acélból készül), tehát ellenáll a terhelésnek… ezáltal nincs probléma akkor sem, ha a keretet könnyűszerkezetű falba helyezzük el/ezáltal nincs probléma a könnyű szerkezetű fal közvetlenül a keretbe való elhelyezésével (ez sokkal könnyebbé teszi a munkát a kandalló elrendezésekor).

A speciális keretszerkezet lehetővé teszi, hogy könnyen beépíthető legyen a burkolatba. A kereten lévő rögzítési pontok pedig abban segítenek, hogy a szellőzőrács pontosan a helyére illeszkedjen. A rács felhelyezése tehát úgy történik, hogy a keretet a kandalló burkolatfalába beépítjük, és a rácsot később is helyére tehetjük.

Rendezés:
Ár
A Lamiga Hungary csoport tagja 
Partnereink

MB Kandalló Webshop Partnerei

 

Termék összehasonlító
Házhozszállítás
Garantáltan biztonságos vásárlás
 
 
Garantáltan biztonságos vásárlás