A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba. Megértettem
Termékek Menü

Többet szeretne tudni a kandallóépítésről?
Kövesse folyamatosan frissülő blogunkat.
 

SAROK SZELLŐZŐ BEÉPÍTŐ KERETTEL

A V-OPEN szellőzőrácsok nem csupán egy új kinézetet adnak a kandalló burkolatához, hanem ezek határozzák meg a stílusát. Különösen nagy figyelmet fordítanak a részletekre – a dizájnt egyszerűség jellemzi, mégsem tudod levenni róla a szemed.

A V-OPEN szellőzőrácsok vastag könnyűacél szerkezetűek, porszórt festéssel. A szellőzőrácsok eleje a csatornához hegesztett különálló rész, ez biztosítja a sima felületet, és a merevségét. Az elkészített minden elemét részletesen megvizsgálják, hogy véletlenül se maradjon rajta lyuk, tehát a rácson nem lehet keresztül látni. A szellőzőrácsok úgy vannak kialakítva, hogy a nyomásveszteségük minimális legyen, valamint könnyen tisztíthatók legyenek.

A rácsok különböző méretben és hosszúságban készülnek, fehér, fekete vagy rozsdamentes acéllemez bevonattal kaphatóak, valamint vásárlóink speciális sarok szellőzőrácsok közül is választhatnak.

A V-OPEN szellőzőrácsokat a kandallóbetét fölé kell beszerelni a levegő kiáramlásához, vagy alá kell tenni, mint konvekciós levegő bemenet.

Rendezés:
Ár
A Lamiga Hungary csoport tagja 
Partnereink

MB Kandalló Webshop Partnerei

 

Termék összehasonlító
Házhozszállítás
Garantáltan biztonságos vásárlás
 
 
Garantáltan biztonságos vásárlás