A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
WATTS STS 20 BIZTONSÁGI SZELEP
29.900 Ft (23.543 Ft + ÁFA)

WATTS STS 20 BIZTONSÁGI SZELEP

29.900 Ft (23.543 Ft + ÁFA)
Cikkszám: STS-20,S
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető

Az STS 20 S WATTS 3/4 95°C biztonsági szelep egy termosztatikus szelep, amely minden olyan típusú kazánt és vízteres kandallót, ahol szilárd tüzelőanyagot (pl. szén, finom szén, fa, koksz) használnak, megvéd a központi fűtési rendszerben a víz felforrásának lehetőségétől, pl. áramszünet idején.

A változó lángú kazánok és a szilárd tüzelésű fűtési rendszerek esetében hőelvezetés elleni védelemre van szükség. Az STS20S típusú leeresztésvédelem egy nyomásfüggetlen szelep, amelyet a hőforrás kimeneténél lévő közeg hőmérsékletére aktivál. A 97°C (+/-) 2°C hőmérsékleten a fűtővíz leeresztése kinyílik. Így a szelep megakadályozza, hogy a hőmérséklet 110°C fölé emelkedjen (maximális nyitás).

  • Minimális üzemi hőmérséklet : -10°C
  • Minimális nyitási hőmérséklet : 97°C
  • Maximális üzemi hőmérséklet : 110°C
  • Üzemi túlnyomás : 10 bar
  • Maximális áramlási sebesség : 6,5 m3/h
Megjegyzés: A DIN 1988 szabvány szerint a termikus leeresztés elleni védelem nem helyettesíti a szükséges membrános biztonsági szelepet. A DIN 4751 szerint a készülék felhasználója köteles évente egyszer szakemberrel ellenőrizni a leeresztő biztonsági berendezés helyes működését.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.