A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
AMBIENTE A4 ROZSDABARNA FÉM
2.147.900 Ft (1.691.260 Ft + ÁFA)

AMBIENTE A4 ROZSDABARNA FÉM

Elérhető színek:
Rozsdabarna
2.147.900 Ft (1.691.260 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1066342RB
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

    A Spartherm 5,9 kW-os Ambiente A4 kályhája klasszikusan szép kályha, amely magas, karcsú formájával és elegáns kialakításával tökéletesen illeszkedik mind a modern, mind a hagyományosan berendezett lakóterekbe. Az Ambiente A4 kiváló minőségű acélburkolata több különböző színben kapható.

    Az Ambiente A4 144 m³-ig fűti a helyiségeket, és a kombinált légszabályozásnak köszönhetően magas szintű üzemeltetési komfortot biztosít. Az égéstér ajtaja alatt található kar segítségével egy mozdulattal beállíthatja az optimális elsődleges és másodlagos levegőellátást. Ezután már csak hátra kell dőlnie, és élveznie kell a lángok játékát a nagy panorámaablakban. A koromtól és egyéb lerakódásoktól való mentesítés érdekében az Ambiente A4 beépített üvegöblítő rendszerrel rendelkezik.
A kihúzható hamutál segítségével a kályha lehűlése után könnyen eltávolítható a maradék hamu.

A Ambiente A4 stílusú kályha különleges jellemzői:

✓ Hőtárolás

Az felső hőtárolóval ellátott kályhák elnyelik az égés hőjét, és azt a kályha leégése után sugárzó hő formájában leadják a helyiségbe, ahol a kályha van elhelyezve. Az acélburkolattal ellátott modelleket e célból tárolótömeggel töltik fel. A természetes kőburkolat önmagában is tároló tömegként szolgál.

✓ Külső levegő

Szükség esetén az Ambiente A4 táplevegőjét közvetlenül a kályhához vezetheti egy szomszédos helyiségből vagy kívülről érkező táplevegő csövön keresztül. A szükséges csatlakozócsövet a kályha már tartalmazza. Használjon külső levegőt az égéshez az értékes szobai levegő helyett.

✓ Felső vagy hátsó füstcső

Az Ambiente A4 gyárilag a hátsó füstcső csatlakozással van felszerelve. A csatlakozót azonban néhány egyszerű lépéssel a tűzhely tetejére helyezheti át, attól függően, hogy a Ambiente A4 stílusa hogyan illeszkedik legjobban az Ön lakberendezési koncepciójába.

✓ Különböző burkolati lehetőségek

Válassza ki kedvencét a Ambiente A4 stílusú kályhához a különböző kiváló minőségű acélburkolatok közül.

Paraméterek

Névleges teljesítmény 5,9 kW
Energiahatékonysági osztály A+
Hatékonyság 80 %
Szobafűtési kapacitás 144 m³
Minimális füstelvezetés 12 Pa
Füstgáz tömegáram 5,1 g/s
Kipufogógáz-hőmérséklet 350 °C
Súly 200 kg
Méretek (magasság x szélesség x mélység) 1674 x 539 x 539 mm
Tüzelőanyag fa
Füstcső csonk 150 mm
Külső levegő csonk 100 mm
Tiszta üveg rendszer

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.