FÜSTJÁRAT RENDSZEREK

Hatékony hővisszanyerés rendszereink segítségével.
A füstjárat rendszer a kandallóban keletkező füstgázok hőjének visszanyerésére szolgál. A füstjárat rendszerek az elmúlt években folyamatos továbbfejlesztésen mentek keresztül, és ma már kiválóan hasznosítja az égési gázok hőjét. Nem csupán javítja a kandalló hatásfokát, hanem kevesebb fával is üzemelnek és a tűz kialvása után akár órákig élvezhetjük a sugárzó hő kellemes melegét. 

A rendszer alapvetően arra szolgál, hogy a forró égési gázokból további energiát vonjon ki és tegyen hasznosíthatóvá. Normális esetben a hő egyébként felhasználatlanul eltűnne a kéményben. A füstgázoknak minél hosszabb utat kell megtenniük, annál több energia nyerhető vissza. Kiválóan alkalmasak a ma épülő házak komfortos fűtésére. Nincs szükség különleges használatra és szakaszos üzemeléssel is kiválóan működnek. 

Fontos, hogy a füstjárat rendszer nem minden kandallóhoz ajánlott. Bizonyos követelményeknek teljesülniük kell, ezért a vásárlást először érdemes szakemberrel egyeztetni. Ők pontosan meg tudják mondani, hogy a készülék beszerelhető-e.

Cégünk a modellek nagy választékát kínálja Önnek, így biztosan megtalálja a megfelelő változatot kandallójához. 

Rendezés: