PLANIKA ASTRO

ASTRO MODERN ELEKTROMOS KANDALLÓBETÉT, AMELY FELTŰNŐBBÉ TESZI BELSŐ TEREIT

Az Astro egy elektromos kandallóbetét, melynek modern 3D LED technológiája lenyűgözően valósághű lángokat biztosít, miközben kiváló esztétikai élményt nyújt otthonában. Ennek az elegáns és innovatív kandallónak a tervezése során a funkcionalitás és a dizájn harmóniájára helyezték a hangsúlyt, így biztosítva, hogy az Astro tökéletesen illeszkedjen belső terei stílusához és kényelméhez.

Az Astro kandallóbetét fekete porfestett acélból készült, ami nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz neki, hanem tartóssá és ellenállóvá teszi a mindennapi használat során. A kandallóban található dizájn tűzifák és a vibráló kristályok a dekoratív üveglap alatt helyezkednek el, ami tovább növeli a kandalló vonzó megjelenését és valósághű hatását.

Az Astro kandallóbetét további előnye, hogy teljesen beltéri használatra tervezték, így ideális választás minden olyan helyiségbe, ahol a hagyományos tűzrakás és kémény építése nem megoldható vagy nem kívánatos. Az elektromos működés lehetővé teszi, hogy könnyedén élvezze a kandalló melegségét és hangulatát, anélkül, hogy bonyolult telepítési eljárásokra lenne szükség.

Tekintettel az Astro modern és innovatív jellegére, valamint annak képességére, hogy lenyűgöző környezetet teremtsen otthonában, ez a kandallóbetét ideális választás mindazok számára, akik szeretnék felfrissíteni belső tereiket egy stílusos és praktikus fűtési megoldással.

Rendezés:

MODERN ELEKTROMOS KANDALLÓBETÉT, AMELY FELTŰNŐBBÉ TESZI BELSŐ TEREIT

Az Astro egy elektromos kandallóbetét, melynek modern 3D LED technológiája lenyűgözően valósághű lángokat biztosít, miközben kiváló esztétikai élményt nyújt otthonában. Ennek az elegáns és innovatív kandallónak a tervezése során a funkcionalitás és a dizájn harmóniájára helyeztük a hangsúlyt, így biztosítva, hogy az Astro tökéletesen illeszkedjen belső terei stílusához és kényelméhez. Az Astro kandallóbetét fekete porfestett acélból készült, ami nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz neki, hanem tartóssá és ellenállóvá teszi a mindennapi használat során. A kandallóban található gyantából készült tűzifák és a vibráló kristályok a dekoratív üveglap alatt helyezkednek el, ami tovább növeli a kandalló vonzó megjelenését és valósághű hatását.

Image Description
két fokozat 

1500 W & 3000 W

Image Description
több hossz

850-, 1200-, 1800mm

Image Description
távirányító

és fali kapcsoló

Image Description
különböző

lehetőségek

ATMOSZFÉRA

Az Astro elektromos kandalló nem csupán egy egyszerű berendezés, hanem otthona atmoszféráját melegséggel és hangulattal tölti meg. Ideális megoldást kínál minden olyan helyre, ahol a hagyományos fa tüzelésű kandalló telepítése lehetetlen vagy nem kívánatos. Egyszerűen csatlakoztathatod az áramhoz, és az Astro már készen áll arra, hogy kellemes otthonosságot sugározzon nappalijába, társalgójába vagy hálószobájába.

MELEG OTTHONOSSÁG EGY GOMBNYOMÁSRA

Az Astro kandalló vezérlése egyszerű és intuitív. Egyetlen gombnyomással, távirányítóval vagy vezeték nélküli falikapcsolóval irányíthatja, hogy azonnal megteremtse a tökéletes hangulatot. Legyen szó romantikus estéről vagy családi összejövetelről, az Astro minden alkalomhoz alkalmazkodik.

REFLEX TECHNOLÓGIA

Az Astro nem csupán egy egyszerű kandalló, hanem egy fejlett technológiát alkalmazó műalkotás. A prizmákból és LED fényekből álló rendszer fokozza a vizuális élményt, míg a melegszínű tükör a hátsó falon tovább növeli a lángok látványát. Így minden pillanat egyedi és emlékezetes lesz.

MULTIZÓNÁS SZÍNKAVARÁS

Engedje szabadjára kreativitását és alakítsa ki saját szín- és fénybeállításaidat! A három különálló zóna testreszabása lehetővé teszi, hogy a lángok, az izzó padló és a gyanta törzsek megjelenése tökéletesen illeszkedjen az Ön által kívánt hangulathoz.

TERMÉSZETES MEGJELENÉS

A különleges törzsek és az aranybarna kristályok nem csupán látványosak, hanem természetes és valódi megjelenést kölcsönöznek a tűznek. Így minden este egy varázslatos élményt kínálva nyújt hűvös téli estéken vagy romantikus tavaszi estéken.

EGYEDISÉG

Melegítse fel az otthonát!

Az elektromos kandalló nemcsak kivételesen díszíti az otthonát, hanem kellemesen fel is melegíti azt. Egyszerűen választhatja ki a két fűtési szint közül a megfelelőt: 1500W vagy 3000W. A hőáramlás rendszere megakadályozza a hőveszteséget, így az Astro energiatakarékosan működik, és nem jelent plusz áramköltségeket vagy energiapazarlást.

Élénk, ragyogó hatás

Az élénk színű, ragyogó hatású padló. Hogy még több mélységet adjunk neki, az Astro-t átlátszó kristályokkal díszítettük, melyek vibrálva ragyognak, és azonos színt öltenek, mint a padló.

Teljes és kényelmes irányítás

A távirányítóval és a falpanellel egyaránt könnyedén irányíthatja a kandallót és a fűtésrendszert. Egyszerűen csak egy gombnyomásra van szükség, hogy bekapcsolja vagy állítsa a kívánt módba. Legyen szó a hangulatos lángok bekapcsolásáról vagy a fűtés teljesítményének szabályozásáról, mindössze egy mozdulattal elérheti a kényelmet és a teljes kontrollt.

VIZUALITÁS

 

LÁNGJÁTÉK

A lángok színe

Természetes borostyán szín? Vagy esetleg élénk türkiz? Állítsa be kedvenc lángszínét, és tegye még különlegesebbé.

 

KAPCSOLATOK

Ha további információra van szüksége az elektromos kandallóinkkal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot! Szívesen segítünk válaszolni minden kérdésére, és segítünk megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást. Hívjon minket bizalommal a +36 20 843 0000 telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@mbkandallo.hu email címen. Örömmel állunk rendelkezésére!