A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák

Youtube videók

ASTRO 850 ELEKTROMOS KANDALLÓ
988.100 Ft (778.031 Ft + ÁFA)

ASTRO 850 ELEKTROMOS KANDALLÓ

988.100 Ft (778.031 Ft + ÁFA)
Cikkszám: AS_850
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

MODERN ELEKTROMOS KANDALLÓBETÉT A BELTÉRI HELYISÉGEK FELDOBÁSÁRA
Az Astro egy elektromos kandallóbetét a legmodernebb 3D LED technológiával, amely lehetővé teszi, hogy a legélethűbb lángokat élvezhesse. Beltéri használatra szánták. Tökéletesen illeszkedik a belső terekhez, mivel fekete porszórt acél bevonattal van ellátva. A gyanta rönköket és az élénk kristályokat dekoratív üveglap borítja.
Ez az elektromos kandallóbetét tökéletes megoldás minden olyan helyre, ahol a hagyományos fatüzelésű kályha nem helyezhető el. Amint csatlakoztatja az elektromos hálózathoz, az Astro készen áll arra, hogy meghitt hangulatot teremtsen a lakótérben.

MEGHITT MELEGSÉG EGY GOMBNYOMÁSSAL
A kandalló vezérlése egyszerű és intuitív, ezt az elektromos kandallóbetétet távirányító rendszerrel és vezeték nélküli fali kapcsolópanellel működtetheti.


TÖBBZÓNÁS SZÍNÁRAMLÁS
Állítsa össze saját szín- és fényelrendezését a 3 különálló zóna színeinek testreszabásával: láng, izzó parázs és a rönkök megvilágítása.

REFLEX TECHNOLÓGIA
Az Astro prizmák és LED-fények rendszerével van felszerelve, amelyek fokozzák a vizuális élményt. A hátsó falra szerelt, meleg színű tükör ráadásul felnagyítja a lángot, így emlékezetes lehetőséget ad a valósághű lángok megcsodálására.

FÜSTCSŐ NEM SZÜKSÉGES

LED TECHNOLÓGIA – ALACSONY FOGYASZTÁS

A 3D LED technológia amellyel minden ClassicFlame elektromos tűztér rendelkezik csupán 11.2 wattot fogyaszt, lecsökkentve ezzel az elektromos áram fogyasztását.

DIGITÁLIS KIJELZŐ

Bekapcsol és kialszik automatikusan 5 másodperc után, a távirányító és a vezérlő pult segítségével vezérelhető.

FŰTÉSI LEHETŐSÉG

A hőszabályozó digitális hőmérséklet kijelzővel rendelkezik. A tűzteret lehet használni anélkül, hogy fűtene is minden évszakban. A fűtés 1600-1900 Wattot fogyaszt és 37m2 fedd le.

IDŐZÍTŐ FUNKCIÓ

Automatikus leállás 30 perctől egészen 9 órág.

125 VARIÁNS A LÁNG HATÁSÁRA – SPECTRAFIRE PLUS

Elkészítettük a legtöbb variánssal rendelkező láng hatás technológiát. Az új technológia lehetővé teszi a teljes irányítását a különféle beállításoknak, ezáltal egyedüli élményt biztosítva a felhasználónak. Az új SpectraFire Plus technlógia 125 -féle szín és láng hatás variánst nyújt, hogy az minél inkább a felhasználáshoz megfelelő hangulatot és légkört teremtsen.

A SPECTRAFIRE FÉNYERŐSSÉGE

5 beállítás a fényerősségre ami biztosítja a lehetőségét a fényerősség testreszabását a felhasználónak.

A SPECTRAFIRE SEBESSÉGE

A lángok villogásának sebességét 5 különböző szintre való beállítása.

TÁVÍRÁNYÍTÁS

A kényelmes vezérlés érdekében.

HANG

A csomag továbbá tartalmaz egy hangszórót, amely utánozza a tábortűzben égő fa pattogó hangját, ezt ki/be kapcsolhatja és használhatja a tűztértöl függetlenül is

Paraméterek

szélesség 153.20 cm
magasság 71.70 cm
mélység 26.20 cm
súly 73 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.