A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
AMBIENTE A9 GYÖNGYHÁZ
1.251.800 Ft (985.669 Ft + ÁFA)

AMBIENTE A9 GYÖNGYHÁZ

Elérhető színek:
Gyöngy
1.251.800 Ft (985.669 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1062297
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

Az acél és a természetes kő találkozása adja meg a Spartherm 5,9 kW-os Ambiente A9 stílusú kályhájának azt a bizonyos pluszt. A fogantyúja, valamint a díszléc az acélburkolattal együtt rendkívüli látványt nyújt. A panorámaablakból lenyűgöző kilátás nyílik a lángok lenyűgöző táncára.

A beépítési helytől függően a Ambiente A9 stílushoz választhatja a hátsó vagy a felső füstcsőcsatlakozást. A fatüzelésű kályha emellett külső levegő-csatlakozóval rendelkezik, és akár 144 m³-es helyiségek fűtésére is alkalmas. A Ambiente A9 stílusú burkolathoz széles színválaszték áll rendelkezésre. Egyszerűen csak hozza meg döntését a változatok menüponton keresztül.

A Ambiente A9 stílusú kályha különleges jellemzői:

✓ Oldalsó hőtárolás

Az oldalsó hőtárolóval ellátott kályhák elnyelik az égés hőjét, és azt a kályha leégése után sugárzó hő formájában leadják a helyiségbe, ahol a kályha van elhelyezve. Az acélburkolattal ellátott modelleket e célból tárolótömeggel töltik fel. A természetes kőburkolat önmagában is tároló tömegként szolgál.

✓ Külső levegő

Az Ambiente A9 stílusú szállítás részeként külső légbeömlő áll rendelkezésre. Használjon külső levegőt az égéshez az értékes szobai levegő helyett.

✓ Hamutál a könnyű tisztításhoz

Az égés során keletkező maradékot a hamutartóban gyűjtik össze. Ez megkönnyíti a tűzhely tisztítását, mivel csak a hamutartályt kell eltávolítania és kiürítenie.

✓ Egy kályhakészlet rejtve a fedél mögött

Az Ambiente A9 burkolata mögött egy tökéletesen integrált kandallószett található, hogy mindig kéznél lehessen minden szerszám.

✓ Felső vagy hátsó füstcső

Attól függően, hogy a Ambiente A9 stílusa hogyan illeszkedik legjobban az Ön lakberendezési koncepciójába, használja a kályha felső vagy hátsó füstcső kivezetését.

✓ Különböző burkolati lehetőségek

Válassza ki kedvencét a Ambiente A9 stílusú kályhához a különböző kiváló minőségű acélburkolatok közül.

Paraméterek

Névleges teljesítmény 5,9 kW
Energiahatékonysági osztály A+
Hatékonyság > 80
Szobafűtési kapacitás 144 m³
Minimális füstelvezetés 12 Pa
Füstgáz tömegáram 5,22 g/s
Kipufogógáz-hőmérséklet 327 °C
Súly acél:170 kg/ kő:300 kg
Méretek (magasság x szélesség x mélység) 1147 x 483 x 464 mm
Tüzelőanyag fa
Maximális rönkhossz 33 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.