BeF Aqualite 7

Cikkszám: 000-0001583
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető

BeF Aqualite 7 kandallóbetét - innovatív víztér, a háromrétegű üvegezés mögött

A BeF Aqualite 7 kandallóbetéttel hatékonyan fűtheti otthonát. A modern kandallóbetét beépített vízes rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a tűz energiáját minden lakószobában kihasználja. Ez a kiváló minőségű technológia a BeF Aqualite 6 kandallóbetétben a lángoló lángok mögött rejtőzik, amelyeket az elülső, nagyvonalú kilátóüvegen keresztül figyelhet. A kandalló vizuális formája is teljes mértékben az Ön kezében van, hiszen az Aqualite 6 csak a szükséges technológiát biztosítja Önnek, hogy felmelegítse lakóterét.

A BeF Aqualite kandallóbetét kiváló minősége

Az Aqualite egy nagy teljesítményű kandallóbetét, amely szintén kiváló minőségű anyagokból készült. Míg például a test teljes egészében acélból készült, addig az előlapot háromszoros kerámiaüvegezéssel egészítették ki, a belső teret pedig világos színű halmazanyaggal bélelték ki. Ez az úgynevezett Carcon, amely hőtároló tulajdonságairól ismert. A BeF Aqualite kandallóbetétben ez azt jelenti, hogy a magasabb hőmérsékletet gyorsabban éri el. Ezenkívül a hőmérsékletet akár 12 órán keresztül is fenn lehet tartani, ami azt jelenti, hogy Ön hatékony égés előnyeit élvezheti. Ezt támogatja a carcon strukturált felülete, amely révén az utóégés megvalósul. A BeF Aqualite kandallóbetéthez tartozó külső levegőellátás szintén pozitívan hat az égésre.

A BeF Aqualite  kandallóbetétet rönkfával vagy fa brikettel tüzelve 14 kW névleges hőteljesítményt állít elő. Ezzel akár egy 200 m³ térfogatú helyiséget is fűthet, ahol a beépített vízellátásnak köszönhetően a hőenergiát ezen felül is szétoszthatja. A teljesítményből ugyanis 8,5 kW a vízoldalra kerül, így az átfolyó, majd egy puffertartályba vezetett víz is hatékonyan felmelegíthető. Nagy teljesítménye ellenére a BeF Aqualite kandallóbetét környezetbarát, amit a magas, 85%-os hatásfok is bizonyít.

1.243.660 Ft (979.260 Ft + ÁFA)
BeF Aqualite 7
1.243.660 Ft (979.260 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Névleges hőteljesítmény 14 kW
Vízoldali teljesítmény 8,5 kW
Hatékonyság 85 %
Kipufogógáz tömegáram 12,7 g/s
A kipufogógáz hőmérséklete 204 °C
Szükséges kilépő nyomás 12 Pa
CO-kibocsátás 13 % O2-re vonatkoztatva 0,0499
Óránkénti égés 4,05 kg/h
Füstcső csonk 150 mm
Külső levegő-csonk 120 mm
Súly kb. 231 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!