A kandalló hatékonyságának növelése

A kandalló hatékonyságának növelése

A kandalló varázsa nem csupán a lángok táncában rejlik, hanem a kibocsátott kellemes melegségben is. De mi lenne, ha ezt a meleget hosszabb ideig élvezhetnénk, még azután is, hogy a tűz kialszik? A Schmid moduláris hőtároló rendszerével ez most lehetséges! Ez az innovatív megoldás lehetővé teszi, hogy a kandalló hőjét hatékonyabban és fenntarthatóbban hasznosítsuk, meghosszabbítva otthonunk kényelmét. Ismerje meg, hogyan működik ez a rendszer, és milyen előnyöket nyújt a mindennapi használat során.

Image Description
modern

kandalló

Image Description
hőtároló

rendszer

Image Description
fokozatos

hőleadás

Image Description
órákig

tartó melegség

Image Description
három

változat

Image Description
hosszútávú

befektetés

Egyre gyakrabban halljuk ezt a kérdést: „Hogyan lehetne javítani a kandalló hatékonyságát?”

Amikor már nem csupán egy látványelemnek szánjuk a kandallónkat, hanem teljes értékű fűtőberendezésként szeretnénk használni. Ebben a cikkben a német Camina-Schmid gyár profi megoldását mutatjuk be és igyekszünk megválaszolni a felmerülő kérdéseiket. Bármilyen kandalló- vagy kályhamodellhez hozzáigazítható.

Moduláris hőtároló rendszer kandallókhoz - avagy a Schmid hőtároló rendszer

A kandalló előtt ülve élvezni a lángok kellemes melegét - a legtöbb kandallótulajdonos így használja kandallóját. Amint a tűz kialszik, a hőteljesítmény is gyorsan csökken. Ha azonban a hőt jobban és fenntarthatóbban akarják hasznosítani, a tüzelőberendezés üzemeltetőinek mostantól lehetőségük van arra, hogy a kandalló beépítésekor egy teljesen új rendszert használjanak.

A Schmid hőtároló rendszer egy moduláris rendszer, amely könnyen tervezhető, gyors és egyszerű összeszerelésével lenyűgöző végeredményt érhet el. Típustól függően több elemből áll, amelyek mindegyike nyelvvel és horonnyal van ellátva. Az egyes elemeket egyszerűen egymás mellé rakják és habarccsal kötik össze.

Speciális, nagy sűrűségű anyag a hosszabb hőtárolásért és kompakt kialakításért

A tárolórendszer egy speciális anyagból készül, amelyet a Profi alapkályháknál is használnak. 2,750 kg/m³ sűrűségével és 2,62 W/m*K értékével nagyobb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a samott, így akár 16 órán keresztül is tárolható a hő. Ezenkívül az anyag nagy sűrűsége kompaktabb kialakítást tesz lehetővé. Ennek eredményeképpen kevesebb hely szükséges a szerelőhelyiségben.

Különböző készletváltozatok és egyedi konfigurációk a sokoldalú felhasználásért

A Schmid tárolórendszer három előre összeszerelt készletváltozatban kapható, amelyek a Schmid általánosan elterjedt kandalló- és fűtőbetétekhez alkalmasak. Az elemek külön-külön is kaphatók az egyedi konfigurációhoz. Így minden kandalló vagy alapkályha-rendszer felszerelhető a megfelelő hőtárolási technológiával.

Kapcsolódó termékek

SCHMID S21 GO LINE HŐTÁROLÓS KANDALLÓ

Rendelhető
3.669.900 Ft 3.203.740 Ft
-13%

Schmid Profi Go 12

Rendelhető
2.179.300 Ft 1.961.370 Ft
-10%

SET 1 HŐTÁROLÓ RENDSZER

Raktáron
443.900 Ft 399.510 Ft
-10%

SET 2 HŐTÁROLÓ RENDSZER

Raktáron
637.000 Ft 573.300 Ft
-10%

SET 3 HŐTÁROLÓ RENDSZER

Rendelhető
810.700 Ft 729.630 Ft
-10%