A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

INVICTA PRESTON

790.700 Ft (622.598 Ft + ÁFA)
Válassza ki a füstcső méretét:
180mm
Válassza ki a típust:
NORMÁL
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Cikkszám: P912804
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:
A Preston öntöttvas kályha modern és egyszerű. Különleges kialakításának köszönhetően könnyen felállítható a speciálisan hozzá készített padra vagy egy betonlapra. Az opcionális pad külön megvásárolható 2 méretben.
professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Leírás

Miért ez a termék?


8 órán át tartó hosszabb égés

  • A készülék 8 órán keresztül képes lassú égési üzemmódban működni további tüzelőanyag hozzáadása vagy egyéb külső beavatkozás nélkül. Ezen időszak után parázságy lesz. Ez elegendő ahhoz, hogy a készüléket újra feltöltse tüzelőanyaggal, hogy újra meggyújtsa.

Állítható másodlagos levegő

  • A másodlagos levegő megvédi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól. Biztosítja az illékony anyagok elégetését. Az állítható másodlagos légáramlással a készülék működése a nagy huzathoz igazítható.

Tiszta üveg

  • A tiszta üveg rendszer lassítja az üvegen lévő lerakódásokat. Az üveg fölötti levegőellátás védőfüggönyt hoz létre. Az előmelegített levegő az üveg mentén halad. Ez kiváltja a gázok és az illékony anyagok elégetését, ezáltal védi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól.

Origine France Garantie (Made in France garancia)

  • Az Origine France Garantie az egyetlen olyan tanúsítvány, amely igazolja, hogy egy termék Franciaországban készült. Ezt a jelölést egy független szervezet hitelesíti egy auditot követően. (Bureau Veritas No.7208672). Az OFG termékeket Franciaországban gyártják az Invicta csoport gyártóhelyein.

Poszt-égetési rendszer

  • Előmelegített levegő befecskendezése az égéstérbe A hátul lévő kiegészítő légbeszívás lehetővé teszi a szénhidrogének magas hőmérsékleten történő megsemmisítését. A teljes elégetés csökkenti a környezetszennyezést.

Paraméterek

Levegő használat: Belső levegő
Anyag Öntvény
Névleges teljesítmény 14 kW
Teljesítmény tartomány 9,5 - 21 kW
Fűtési terület 75-170 m²
Hatékonyság 75%
CO kibocsátás 0,15 %
Üzemanyag keményfa, brikett
Füstcső ármérő 180 mm
Méretek Magasság 610 x szélesség 910 x mélység 468
Súly 179 kg
Anyaga Öntöttvas
Garancia 5 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!