A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

INVICTA REMILLY

275.500 Ft (216.929 Ft + ÁFA)
Válassza ki a füstcső méretét:
150mm
Válassza ki a típust:
NORMÁL
Cikkszám: P601384
Elérhetőség: 49 db raktáron
Gyártó:

Kompakt és hatékony, ez a teljesen öntöttvas fatüzelésű kályha ideális az alacsony költségvetéshez.

A kályha meghitt meleget hoz otthonába. A 7 kW névleges hőteljesítmény és a 78 %-os hatásfok egyaránt lehetővé teszi a gyors felfűtést és a négy fal folyamatos felmelegítését. A legmodernebb égéstechnológia biztosítja az optimális égést, az üvegöblítő rendszer pedig minden biztonsági és kényelmi előírásnak megfelel. Szobafűtési kapacitása 148 m³.

A kiváló minőséget a legjobb és bevált anyagok használata garantálja. A robusztus öntöttvas test és az öntöttvas égéstér szilárd és tartós konstrukciót garantál.

A gyártó kb. 1,7 kg/h faterhelést javasol a 7 kW-os állandó teljesítmény biztosításához.

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Leírás

Miért ez a termék?

  • A másodlagos levegő megvédi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól. Biztosítja az illékony anyagok elégetését. Az állítható másodlagos légáram lehetővé teszi, hogy a készüléket túl nagy huzat esetén is lehessen üzemeltetni.

Meghosszabbított égési idő 8 óra

  • A készülék képes 8 órán keresztül lassú égés mellett üzemelni újratöltés és külső beavatkozás nélkül. Ennek az időszaknak a végén a parazsatartalékot visszanyerik. A készüléket csak az újraindításhoz kell feltölteni.

Origine France Garancia

  • Az Origine France Garantie címke az egyetlen olyan tanúsítvány, amely igazolja a termék francia eredetét. Ezt a címkét egy független szervezet hitelesíti, nevezetesen egy auditot követően. (Bureau Veritas N°7208672). Az OFG-termékek gyártása Franciaországban, az Invicta csoport termelési telephelyein történik.

Tiszta üveg

  • A tiszta üveg rendszer lassítja az üveg szennyeződését. Az üveg tetején lévő légbeömlő nyílás védőfátylat képez. Előmelegített levegőt fújnak az üveg mentén. Elindítja a gázok és az illékony anyagok égését, így védi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól.

Paraméterek

Levegő használat: Belső levegő
Anyag Öntvény
Névleges teljesítmény 7 kW
Teljesítmény tartomány 4,5 - 12 kW
Fűtési terület 40-85 m²
Hatékonyság 78%
CO kibocsátás 0,08 %
Energiahatékonysági index (EIE) 103
Füstgáz tömegáram 8 g/s
Füstgáz hőmérséklet 318 °C
Üzemanyag keményfa, brikett
Füstcső ármérő 150 mm
Méretek Magasság 800 x szélesség 436 x magasság 366
Súly 66 kg
Anyaga Öntöttvas
Garancia 5 év

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!