SCHIEDEL MIMAS

Cikkszám: 168873
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: SCHIEDEL

A Schiedel MIMAS szabadon álló kandalló magas, karcsú és ami a lényeg igazán szép. Az íves formának köszönhetően a Mimas kandalló nem csak exkluzív benyomást kelt, hanem nagyon jó helykihasználású modell, amely ön házának dísze lehet. Mindemellett tökéletes kiegészítő fűtés, sőt kisebb lakótereknél akár fő fűtésként is használható.

A Mimas magas, 80%-os hatásfokkal és nagyon alacsony károsanyag kibocsátással rendelkezik.  A modern Schiedel fatüzelésű tűzhelyek nagy energiahatékonysággal rendelkeznek, és kevesebb fával több hőt termelnek, mint a hagyományos tűzhelyek. 

A Mimas kandalló egy Permeter Smooth Air kéménnyel folytatódik, mely a lakótértől függetlenül üzemel, és az égési levegő utánpótlásáról is gondoskodik. A kandallórendszert rendkívül egyszerű telepítés jellemzi, és az alkalmazott műszaki megoldások garantálják a biztonságos használatot.

A MIMAS tűztere egyedi, és a tűztér feletti része hőtárolós betétekkel is kombinálható.. Ezeket a hőtárolós elemek opcióként megvásárolhatóak. Ezeknek az elemeknek köszönhetően a kályha hosszabb ideig adja le a hőt, mint más szabadon álló kandallók. Kombinálható 45 kg-os fűtőtárolóval is a hosszú hőleadás érdekében. Mindezt a fa felhasználásának megtakarítása és a környezetbarátabb égetés elérése érdekében. 

Ismerje meg Ön is a Mimas kandallórendszert!

Kéményes csomagajánlatban a legjobb!

Az Ön tanácsadója a kályhák és kandallók témájában:

Roland szívesen ad Önnek tanácsot a kályhákkal kapcsolatos minden kérdésben. Nincs megválaszolatlan kérdés, nincs megoldatlan probléma. Kollégánk szakkereskedőként részletesen tájékoztatja Önt portfóliónkról is. Kérdése van termékeinkkel kapcsolatban? Akkor forduljon hozzánk bizalommal az alábbi címen:

E-mail: h.roland@mbkandallo.hu
Telefon: +36 20 240 0770

1.614.400 Ft (1.271.181 Ft + ÁFA)
SCHIEDEL MIMAS
1.614.400 Ft (1.271.181 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Szélesség 464 mm
Magasság 1507 mm
Mélység 464 mm
Magasság a füstcső középvonaláig 1500 mm
Magasság a hátsó kéménycsatlakozás középvonaláig 1315 mm
Magasság a légbeszívó csatlakozás középvonaláig 432 mm
A tűzhely hátsó részének távolsága az éghető anyagoktól 300 mm / 600 mm (*)
A kemence oldalának távolsága az éghető anyagoktól 600 mm
A kemence elejének távolsága az éghető anyagoktól 1000 mm
Névleges teljesítmény 5,7 kW
Hatékonyság 80%
Energiaosztály A+
Súly 150 kg
Levegőcsatlakozás átmérője Ø 100 mm
Tüzelőanyag típusa Keményfa (max. 20%)
Füstgáz hőmérséklete 293 °C

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!