A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
SPARTHERM ARTE 3RL-100h
3.197.300 Ft (2.517.559 Ft + ÁFA)

SPARTHERM ARTE 3RL-100h

3.197.300 Ft (2.517.559 Ft + ÁFA)
Kapható választék:
Belső anyag színe::
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Cikkszám: 1045821
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

A Spartherm Arte 3RL-100h-4S kandallóbetét - erős 11 kW teljesítményű

Az egyenes vonalak, a modernitás és a tökéletes technológia a Spartherm kandallóbetétek védjegye. A Spartherm világos kontúrokat szab anélkül, hogy dominálna.

A Spartherm Arte 3RL-100h kandallóbetét egy kiváló minőségű fűtőbetét, amely nem csak dizájnját tekintve korszerű. Ez a Spartherm fűtőbetét technológiai és a kivitelezési szempontból is a betétek csúcsa. A kandallóbetét kifinomult égéstechnológiával, folyamatosan fejlesztett levegőellátó és füstgázelvezető mechanizmusokkal, valamint kényelmes kezelhetőséggel rendelkezik az ablaktisztítás, az ajtónyitás és a levegőszabályozás tekintetében. Mindezek a tulajdonságok teszik ezt a Spartherm betétet a minőség jelképévé. 

A Spartherm Arte 3RL 100h 4s tüzelőberendezését elegáns és kiváló minőségű formatervezés jellemzi. Ez elsősorban a nagyméretű, U alakú, rejtett üvegszegéllyel ellátott üvegnek köszönhető, amely támogatja az elegáns megjelenést. A felfelé tolható ajtó alján egy polírozott rozsdamentes acélból készült fogantyú található, amely izgalmas kontrasztot alkot a különleges acélból készült matt fekete testtel. 

Nagy U-alakú kilátóablak
Az Arte 3RL-100h-4s ablakát C alakban alakították ki, így a kandalló három oldalát foglalja el. Négyoldalas és üvegkerámiával nyomtatott, így optimálisan ellenáll az égéstérben uralkodó magas hőmérsékletnek. A rejtett üvegkeret különösen jó minőségű és elegáns összképet biztosít.

Tolóajtó
A tűzteret egy tolóajtóval lehet felfelé nyitni. Ezenkívül az egyik oldalon balra vagy jobbra behajtható, hogy a tisztítás kényelmesen elvégezhető legyen. Az ablak üvegöblítéssel van felszerelve, amely segít az üveget tisztán tartani. 

Tervezze meg saját burkolatát
A kandallóbetét lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy a burkolatot szabadon, az Ön ízlése szerint alakítsa ki. A Spartherm Arte 3RL-100h-4s készüléket felépíthető tűzálló szigetelő lapokkal (kálciumszilikát, vermikulit) és hőtároló lapokkal (BrulaHeat) is, attól függően, hogy milyen igényeknek szeretné, hogy megfeleljen kandallója. 

► A belső, opcionálisan sötét színben is kérhető!

Paraméterek

Spartherm üvegtípusok Háromoldalas
Spartherm füstcső méretek 250mm
Spartherm ajtószerkezet Liftes
Spartherm névleges teljesítmény 11kw
Névleges teljesítmény (kW) 11
Hőteljesítmény-tartomány (kW) 7,7-14,3
Szobafűtési kapacitás (m³) kb. 275
Füstcsőcsatlakozás (mm) 250
Füstcsőcsatlakozás felül / hátul
Hatékonyság (%) > 78
Súly (kg) 381
Kilépő füstgáz hőmérséklete (°C) 360
Fafogyasztás (kg/h) 3,6
Füstgáz tömegáram (g/s) 10,3
Minimális füstgázhuzat (Pa) 12
Hamutároló Igen
Ablaköblítés Igen
Rönk, fa brikett Igen
CE-jelölés Igen
Külső levegő csatlakozás (mm) min. 150
Elsődleges, másodlagos levegő Igen
Harmadlagos táplevegő Igen
BlmSchV tanusítvány

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek