A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

SPARTHERM ARTE 3RL-100h

3.598.750 Ft (2.833.661 Ft + ÁFA)
Kapható választék:
Belső anyag színe::
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Cikkszám: 1045821
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

A Spartherm Arte 3RL-100h-4S kandallóbetét - erős 11 kW teljesítményű

Az egyenes vonalak, a modernitás és a tökéletes technológia a Spartherm kandallóbetétek védjegye. A Spartherm világos kontúrokat szab anélkül, hogy dominálna.

A Spartherm Arte 3RL-100h kandallóbetét egy kiváló minőségű fűtőbetét, amely nem csak dizájnját tekintve korszerű. Ez a Spartherm fűtőbetét technológiai és a kivitelezési szempontból is a betétek csúcsa. A kandallóbetét kifinomult égéstechnológiával, folyamatosan fejlesztett levegőellátó és füstgázelvezető mechanizmusokkal, valamint kényelmes kezelhetőséggel rendelkezik az ablaktisztítás, az ajtónyitás és a levegőszabályozás tekintetében. Mindezek a tulajdonságok teszik ezt a Spartherm betétet a minőség jelképévé. 

A Spartherm Arte 3RL 100h 4s tüzelőberendezését elegáns és kiváló minőségű formatervezés jellemzi. Ez elsősorban a nagyméretű, U alakú, rejtett üvegszegéllyel ellátott üvegnek köszönhető, amely támogatja az elegáns megjelenést. A felfelé tolható ajtó alján egy polírozott rozsdamentes acélból készült fogantyú található, amely izgalmas kontrasztot alkot a különleges acélból készült matt fekete testtel. 

Nagy U-alakú kilátóablak
Az Arte 3RL-100h-4s ablakát C alakban alakították ki, így a kandalló három oldalát foglalja el. Négyoldalas és üvegkerámiával nyomtatott, így optimálisan ellenáll az égéstérben uralkodó magas hőmérsékletnek. A rejtett üvegkeret különösen jó minőségű és elegáns összképet biztosít.

Tolóajtó
A tűzteret egy tolóajtóval lehet felfelé nyitni. Ezenkívül az egyik oldalon balra vagy jobbra behajtható, hogy a tisztítás kényelmesen elvégezhető legyen. Az ablak üvegöblítéssel van felszerelve, amely segít az üveget tisztán tartani. 

Tervezze meg saját burkolatát
A kandallóbetét lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy a burkolatot szabadon, az Ön ízlése szerint alakítsa ki. A Spartherm Arte 3RL-100h-4s készüléket felépíthető tűzálló szigetelő lapokkal (kálciumszilikát, vermikulit) és hőtároló lapokkal (BrulaHeat) is, attól függően, hogy milyen igényeknek szeretné, hogy megfeleljen kandallója. 

► A belső, opcionálisan sötét színben is kérhető!

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Paraméterek

Spartherm üvegtípusok Háromoldalas
Spartherm füstcső méretek 250mm
Spartherm ajtószerkezet Liftes
Spartherm névleges teljesítmény 11kw
Névleges teljesítmény (kW) 11
Hőteljesítmény-tartomány (kW) 7,7-14,3
Szobafűtési kapacitás (m³) kb. 275
Füstcsőcsatlakozás (mm) 250
Füstcsőcsatlakozás felül / hátul
Hatékonyság (%) > 78
Súly (kg) 381
Kilépő füstgáz hőmérséklete (°C) 360
Fafogyasztás (kg/h) 3,6
Füstgáz tömegáram (g/s) 10,3
Minimális füstgázhuzat (Pa) 12
Hamutároló Igen
Ablaköblítés Igen
Rönk, fa brikett Igen
CE-jelölés Igen
Külső levegő csatlakozás (mm) min. 150
Elsődleges, másodlagos levegő Igen
Harmadlagos táplevegő Igen
BlmSchV tanusítvány

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek