SPARTHERM PASSO L

Cikkszám: 1054849
Központi raktár elérhetősége: 1 db raktáron
Gyártó: SPARTHERM

A Spartherm Passo L RLA/RLU kályhája 6,1 kW teljesítményével és számos hasznos funkciójával nem hagy kívánnivalót maga után. Ennek a modellnek a kialakítása a kerek vonalakat klasszikus acélburkolattal ötvözi. Egy összességében elegáns megjelenés, amely szinte minden beépítési helyiségben jól mutat. Lehetősége van különböző burkolatváltozatok közül választani. Az elülső rész ívelt panorámaüvegezéssel rendelkezik, amely csodálatos látványt nyújt a lángok lenyűgöző játékára. Annak érdekében, hogy a kilátás minél hosszabb ideig felhőtlen maradjon, egy üvegöblítő rendszert építettek be. A Passo L RLA/RLU szobai levegőtől függően és szobai levegőtől függetlenül is üzemeltethető. A tűz egyéni beállítása érdekében egy forgóasztal került beépítésre.

A Spartherm Passo L RLA/RLU kályha tartós, könnyen kezelhető, tiszta kivitelű megoldásként a következő előnyöket kínálja Önnek:

- Kiváló minőségű anyagokból készült modell, mint például a tűztérbélelés tüzelőagyagból.

- Fenntartható égésgazdaságosság a maximális hatékonyságért: Az innovatív S-Thermatik NEO égésgátló vezérlésnek (tartozék) köszönhetően ez a kandallóbetét elektronikus vezérléssel rendelkezik, amely képes tüzelőanyagot megtakarítani és a környezet javára fordítani.

- A kihúzható hamutál megkönnyíti a tisztítást: felfogja és összegyűjti az égés során keletkező maradékot. Önnek csak ki kell vennie és ki kell ürítenie a hamutálat.

- A Sparthermnél a sokéves szakértelem találkozik az innovatív erővel. Emellett a fatüzelésű kályhák gyártója az első osztályú kivitelezésre támaszkodik. Annak érdekében, hogy a termékek magas minősége megfeleljen a vállalat magas elvárásainak és elégedetté tegye vásárlóit, az anyagválasztásnál sem bíznak semmit a véletlenre. Ezért a Spartherm kizárólag ausztenites acélt használ a hőterhelt területekhez, mivel ez az anyag nagyon jó mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, korrózióálló és különösen hőálló.

A Spartherm Passo L kályha kerek formájával és kiváló minőségű acélburkolatával klasszikus eleganciát varázsol nappalijába. Az ívelt panorámaablak lenyűgöző, 180 fokos kilátást biztosít a tűztérben lobogó lángokra. A Passo L 80 %-os hatásfokkal rendelkezik, és akár 165 m³ helyiség térfogatát is képes felfűteni. Használja a kályhán a felső vagy a hátsó füstcső csatlakozást. Ezenkívül a fatüzelésű kályha rendelkezik egy csatlakozóval a külső levegő számára. Ehhez a kályhához többféle burkolati lehetőséget kínálunk.

A Passo L kályha különleges jellemzői:

Hamutálca a könnyű tisztításhoz

Az égés során keletkező maradékot a kihúzható hamutálcában gyűjtik össze. Ez nagyban megkönnyíti a tűzhely tisztítását, mivel csak a hamutálat kell eltávolítani és kiüríteni.

Külső levegő

A Passo L szállításának részeként külső levegő-csatlakozó is rendelkezésre áll. Használjon külső levegőt az égéshez az értékes szobai levegő helyett.

Felső vagy hátsó füstcső

Attól függően, hogy a Passo L hogyan illeszkedik legjobban az Ön lakberendezési koncepciójába, használja a kályha felső vagy hátsó füstcső kivezetését.

Különböző burkolati lehetőségek

Válassza ki kedvencét a Passo L kályhához a különböző kiváló minőségű acélburkolatok közül.

2.373.000 Ft (1.868.504 Ft + ÁFA)
SPARTHERM PASSO L
2.373.000 Ft (1.868.504 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Névleges teljesítmény 6,1 kW
Energiahatékonysági osztály A+
Hatékonyság 80 %
Szobafűtési kapacitás 165 m³
Minimális füstelvezetés 12 Pa
Füstgáz tömegáram 5,8 g/s
Kipufogógáz-hőmérséklet 312 °C
Súly 165 kg
Méretek (magasság x Ø) 1636 x 481 mm
Tüzelőanyag fa
Füstcső csonk 150 mm
Külső levegő bevezető csonk 100 mm
Tiszta üveg rendszer

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!