DIK GEURTS VIDAR WALL DIK GEURTS VIDAR WALL DIK GEURTS VIDAR WALL DIK GEURTS VIDAR WALL DIK GEURTS VIDAR WALL DIK GEURTS VIDAR WALL
Video
DIK GEURTS VIDAR WALL
DIK GEURTS VIDAR WALL
DIK GEURTS VIDAR WALL
DIK GEURTS VIDAR WALL
DIK GEURTS VIDAR WALL
DIK GEURTS VIDAR WALL

DIK GEURTS VIDAR WALL

Cikkszám: 1025324
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: SPARTHERM

Lenyűgöző, 3 oldalú fatüzelésű kályha, amely az Ön otthonának végső dísze. A lenyűgöző Dik Geurts Vidar tele van innovatív funkciókkal, elképesztően magas, 88%-os hatékonysággal és erőteljes, akár 10 kW-os hőteljesítménnyel. 

Tipp: Ezt a kályhát több változatban is kínáljuk, szimpla elülső üvegezéssel, tunel és a falra szerelés további lehetőségével.

Az Odin alagútkályha különleges jellemzői:

✓ Dik Geurts egyedi formatervezése.
A kályha különösen lenyűgöző kialakításával, robusztus kivitelezésével. A kandalló tervezője, Dik Geurts olyan hatásosan állítja be a lángokat a kilátóüveg mögé, hogy a formás fakályha minden tekintetet magára vonz.

✓ Vermikulit tűzteret bélelő bélés
A belső bélés vermikulitból készült, öntőformába öntött vermikulitból áll. Ez az anyag nagyon jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és így biztosítja az égéstér gyorsabb felmelegedését. Ez nagyobb hatékonyságot és alacsonyabb szennyezőanyag-kibocsátást eredményez.

✓ Egyszerű működtetés egy kar segítségével
Élvezze a rendkívül könnyű kezelhetőség kényelmét, és szabályozza az elsődleges, másodlagos és harmadlagos levegőellátást az Odin Tunnel segítségével, nyugodtan, egyetlen légcsúszdával.

✓ Csatlakozás a külső levegőhöz
Az értékes szobai levegő helyett opcionálisan külső levegő is használható az égéshez. Ehhez a kályhát fel kell szerelni a külső levegőcsatlakozó készletet, hogy a helyiséglevegőtől független üzemelés lehetséges legyen. Erre különösen kis vagy jól lezárt helyiségekben van szükség, ahol kevés oxigén áll rendelkezésre.

✓ Megfelel a környezetbarát tervezésről szóló irányelv követelményeinek
A kályha megfelel a környezetbarát tervezésről szóló irányelv követelményeinek, amely 2022-től minden pellet- vagy fatüzelésű egyedi kályhára vonatkozik Európa-szerte.

Természetesen a Spartherm kályhához a megfelelő tartozékokat, pl. a kéményhez csatlakoztatható kályhacsöveket is megtalálja üzletünkben.

1.655.000 Ft (1.303.150 Ft + ÁFA)
DIK GEURTS VIDAR WALL
1.655.000 Ft (1.303.150 Ft + ÁFA)

Leírás

A Dik Geurts méltán szerzett magának nevet a fatüzelési iparban. A minőség és a könnyű használat, hogy csak néhányat említsünk, szintén kulcsfontosságú a jellegzetes formatervezés mellett. Kiterjedt termékválasztékuk azt jelenti, hogy gyakorlatilag minden lakóhelyre van megfelelő készülékük.

A magas hatékonyság és az alacsony károsanyag-kibocsátás hozzájárul a környezet jobb állapotának megteremtéséhez. A mesés Vidar Triple fatüzelésű kályha irigylésre méltó, 88%-os hatásfokkal büszkélkedhet, rendkívül tiszta égést és igen kedvező, akár 9 kW-os teljesítményt biztosít. Ez nem csak a környezetnek kedvez, de Ön tüzelőanyagköltséget is megtakarít.

A csodálatos Dik Geurts Vidar Triple kályha garantáltan bármely helyiség főszereplőjévé válik, mivel a csodálatos Dik Geurts Vidar Triple hatalmas, panorámás, hővisszaverő infravörös üveggel rendelkezik, amely a lehető legnagyobb teljesítményt biztosítja. A készülék mindkét oldalán ablakok is vannak, hogy optimális rálátást biztosítson a lángokra, függetlenül attól, hogy hol ül a szobában.

Ez a dizájner fatüzelésű égő kevés fával is beindulhat, de ekkor kisebb teljesítményű. A szélesvásznú formátumnak köszönhetően számos lakóhelyiségbe illeszkedik, és ez a modell függesztett vagy beépített formátumban is kapható. A fő tűztér alatti praktikus rönktároló megoldással a lángfelület ülő helyzetben a tökéletes nézési magasságba emelkedik, így tökéletes hangulatot biztosít.

Minőségi, nagy teherbírású acélból készült, stílusos sötét antracit kivitelben. Csak felső füstgázkivezetés - 150 mm (6").

Paraméterek

Névleges teljesítmény 7,1 kW
Energiahatékonysági osztály A
Hatékonyság 80
Minimális füstelvezetés 12 Pa
Füstgáz tömegáram 6,2 g/s
Kipufogógáz-hőmérséklet 318 °C
A füstgáz átlagos CO-tartalma 875,70 mg/m³.
Súly 165 kg
Tüzelőanyag fa
Füstcsőcsatlakozás 150 mm (felül)
Külső levegőellátási csatlakozó 80 mm (alul)
Távolság az éghető anyagoktól 100 cm (hátul), 100 cm (elöl), 25 cm (oldalt), 12 cm (alul).
Szín Sötét antracit
Ablaköblítés igen
Levegő Külön elsődleges és másodlagos levegő
Tanúsítvány CE , EN 13240

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!