A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
SPARTHERM ODIN KÁLYHA
2.106.600 Ft (1.658.740 Ft + ÁFA)

SPARTHERM ODIN KÁLYHA

2.106.600 Ft (1.658.740 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1056506
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

Míg Odin, az északi mitológiából származó istenek atyja már eddig is szenzációt keltett, a Spartherm Odin kályhája is mindenkit rabul ejt. A szokatlan kerek forma és üvegezés, ezt a fatüzelésű kályhát bármely helyiség kialakításának lenyűgöző központjává teszi!

De nem csak a megjelenés meggyőző az Odin esetében a kandalló funkcionalitás szempontjából is igazán isteni: egyetlen karral szabályozhatja a szükséges égési levegőt a fűtés során. Annak érdekében, hogy ne zavarja az oxigént a szerelőhelyiségben, szükség esetén használhatja a külső levegőcsatlakozást.

Tipp: Ezt a kályhát több változatban is kínáljuk, szimpla elülső üvegezéssel, tunel és a falra szerelés további lehetőségével.

Az Odin alagútkályha különleges jellemzői:

✓ Dik Geurts egyedi formatervezése.
Az Odin alagútkályha különösen lenyűgöző egyedi kerek kialakításával, robusztus kivitelezésével és zökkenőmentes kivitelével. A kandalló tervezője, Dik Geurts olyan hatásosan állítja be a lángokat a kerek kilátóüveg mögé, hogy a formás fakályha minden tekintetet magára vonz.

✓ Áttetsző kandalló két nagy ablakkal a TUNEL változatban
A kályha elülső és hátsó részén lévő két nagyméretű ablaknak köszönhetően minden oldalról megnézheti a tüzet, sőt, még a kandallón keresztül is átlát a kandallón. Ezenkívül mindkét oldalon van egy-egy tűztermi ajtó a tűzifa kényelmes hozzáadásához.

✓ Szabadon lógó mennyezetre vagy lábazatra szerelhető.
Válassza ki Ön, hogy az Odint szabadon lógó mennyezeti rögzítéssel (Odin Tunnel Fixed) kívánja-e használni a szoba közepén történő telepítéshez. Vagy válasszon egy talapzatot egy praktikus, dizájnos fa polc formájában (Odin Tunnel Plateau), amely tárolási lehetőséget biztosít a tűzifa számára. Egyszerűen tervezze meg álmai kandallóját, és válassza ki a "Tartozékok" fül alatt.

✓ Vermikulit tűzteret bélelő bélés
A belső bélés antracitszínű vermikulitból készült, öntőformába öntött vermikulitból áll. Ez az anyag nagyon jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és így biztosítja az égéstér gyorsabb felmelegedését. Ez nagyobb hatékonyságot és alacsonyabb szennyezőanyag-kibocsátást eredményez.

✓ Egyszerű működtetés egy kar segítségével
Élvezze a rendkívül könnyű kezelhetőség kényelmét, és szabályozza az elsődleges, másodlagos és harmadlagos levegőellátást az Odin Tunnel segítségével, nyugodtan, egyetlen légcsúszdával.

✓ Csatlakozás a külső levegőhöz
Az értékes szobai levegő helyett opcionálisan külső levegő is használható az égéshez. Ehhez a kályhát fel kell szerelni az Odin külső levegőcsatlakozó készlettel, hogy a helyiséglevegőtől független üzemelés lehetséges legyen. Erre különösen kis vagy jól lezárt helyiségekben van szükség, ahol kevés oxigén áll rendelkezésre.

✓ Megfelel a környezetbarát tervezésről szóló irányelv követelményeinek
Az Odin Tunnel megfelel a környezetbarát tervezésről szóló irányelv követelményeinek, amely 2022-től minden pellet- vagy fatüzelésű egyedi kályhára vonatkozik Európa-szerte.

Természetesen a Spartherm kályhához a megfelelő tartozékokat, pl. a kéményhez csatlakoztatható kályhacsöveket is megtalálja üzletünkben.

Paraméterek

Névleges teljesítmény 8,3 kW
Energiahatékonysági osztály A
Hatékonyság 75
Minimális füstelvezetés 12 Pa
Füstgáz tömegáram 6,2 g/s
Kipufogógáz-hőmérséklet 318 °C
A füstgáz átlagos CO-tartalma 875,70 mg/m³.
Súly 90 kg
Méretek (ØxD) 606 x 400 mm
Tüzelőanyag fa
Max. Rönk hossza 25 cm
Füstcsőcsatlakozás 150 mm (felül)
Külső levegőellátási csatlakozó 80 mm (alul)
Távolság az éghető anyagoktól 100 cm (hátul), 100 cm (elöl), 25 cm (oldalt), 12 cm (alul).
Szín Sötét antracit
Ablaköblítés elérhető
Levegő Külön elsődleges és másodlagos levegő
Tanúsítvány CE , EN 13240

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.