A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

EBIOS ELIPSE Z FEKETE

765.740 Ft (602.945 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1014475
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó:

KÜLÖNLEGES KIALAKÍTÁS

Az Elipse Z az ebios-fire termékcsalád egyik legikonikusabb modellje jellegzetes Z alapú kialakítása miatt. A kiváló minőségért és a formatervezésért járó Plus X, vagyis az "Év terméke" díj nyertese. Ez a különleges szabadonálló modell bárhol elhelyezhető, hiszen különleges kialakítása vonzza a tekinteteket.

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Youtube videók

Leírás

A rendkívüli ebios-fire modell, az Elipse Z kiváló minőségével és különleges dizájnjával elnyerte az Év terméke néven ismert, Plus X díjat. Időtlen szépsége és egyben modern felépítése páratlan hatást kelt otthonában.

Az Elipse Z biokandalló különleges tulajdonságai:

  • KÜLÖNLEGES MEGJELENÉS
Az Elipse Z biokandalló különböző színkombinációkban kérhető: matt fekete, matt fehér és króm színből válogathat. Az Elipse Z ragyogó alapú, magasfényű biokandalló különösen elegáns megjelenéssel rendelkezik, letisztult vonalainak köszönhetően pedig tökéletes illeszkedik otthona bármely szegletébe.
  • KÖRNYEZETBARÁT BERENDEZÉS
A bioetanol megújuló energiaforrások egyike, mivel kizárólag biomasszából (például cukornádból, gabonából vagy biológiailag lebomló hulladékokból) állítják elő. Az égés során minimális szén-dioxid keletkezik (mértéke a kilégzéssel egyenértékű), emellett pedig csak vízgőz szabadul fel, így a biokandallók nem szennyezik a környezetet káros anyagok kibocsátásával.
  • GYORS ÜZEMBE HELYEZÉS
Az Elipse Z biokandalló pillanatok alatt készen áll a használatra. Nincs szükség összeszerelésre, mindössze meg kell ismerkednie a kandalló működésével, amely nem igényel sok erőfeszítést, hiszen a biokandallók használata nagyon egyszerű.
  • MOBILITÁS
Költözéskor vagy felújításkor az Elipse Z biokandallót könnyedén áthelyezheti oda, ahová szeretné. Mivel ez egy szabadonálló darab, így nincs szükség beépítésre, vagyis szinte bármilyen környezetbe beilleszthető.
  • MAGAS SZINTŰ BIZTONSÁG
Az ebios kandallók TÜV tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a biokandalló biztonsági tartály kupakja megakadályozza a bioetanol szivárgását, függetlenül attól, hogy a tartály milyen helyzetben van. Minden tartály nyomáspróbával tesztelnek a gyártás során, és egy nyomáscsökkentő szelep további biztonságot nyújt. A szintjelzőnek köszönhetően mindig megnézheti a tartályban rendelkezésre álló üzemanyag mennyiségét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!