Youtube videók

ECHO BIOKANDALLÓ FEHÉR

Cikkszám: ECHO/BIALY/TUV
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: KRATKI

A csomag tartalma:

  • 1db biokandalló 
  • 1db beépített 0,2 literes alkohol tartály
  • 1db Lángfojtó eszköz
  • kerámia gyapot a tartályba

Biokandallóinkat megrendelheti egyedi színekben is, az Ön igényeinek és elképzeléseinek megfelelően 30% felár ellenében.
Kérjük, válasszon 
az alábbi színek közül és a rendelés megjegyzés rovatába írja be a választott szín RAL számát. (Felhívjuk figyelmét, hogy a képernyőn megjelenő színek minimálisan eltérhetnek a valódi színtől.) Az egyedi biokandallók várható szállítási ideje körülbelül 10 – 15 munkanap. 

Elérhető színek:
 
44.980 Ft (35.417 Ft + ÁFA)
ECHO BIOKANDALLÓ FEHÉR
44.980 Ft (35.417 Ft + ÁFA)

Leírás

A biokandalló ideális megoldást jelent mindazok számára, akik nem rendelkeznek hagyományos kandallóval otthonukban vagy a társasházak adta lehetőségek ezt nem teszik lehetővé számukra, de szeretnék élvezni az általa nyújtott kellemes érzést és látványt. Egyszerű és modern megjelenésével otthonossá teszi belső tereit és központi helyet foglal el azokban. Mindezt a helytakarékosság és az Ön egyéni igényeinek kielégítését szem előtt tartva.

A biokandalló rendelkezik a hagyományos kandallók előnyeivel, de nincs szükség hozzá kéményre, sem elvezető nyílásra. Önnek csupán annyi a dolga, hogy élvezze, ahogy valódi otthonná varázsolja környezetét.

Válasszon a falra szerelhető vagy szabadon álló biokandallóink közül és csempéssze otthonába a valódi kandallók nyújtotta meghitt és melegséges érzést az év bármely napján.

Paraméterek

Üzemanyag típus bioüzemanyag biológiai alkoholból
Súly (kg) 7,8
Anyaga porszórt acél
Szélesség (cm) 50,00
Magasság (cm) 29.06
Mélység (cm) 16,20
TÜV bizonyítvány Igen
Bio-beillesztési kapacitás (l) 0,20
A tűzvezeték hossza (cm) 15
Üzemanyagtartály (magasság x szélesség x mélység) (cm) 5,2 x 20 x 7

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!