KRATKI FLOKI BOX ZIMBABWE NERO BALOS

Cikkszám: FLOKI/S/L/ZIMBABWE/NERO
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: KRATKI

A FLOKI Box egy környezetbarát, kétoldalú üvegezésű kandalló és box kombinációja. Ideális választás a belsőépítészet jelenlegi trendjeire. Tökéletes arányai és minimalizmusa, valamint a tűzre nyíló kétoldalú kilátás olyan hangulatos légkört teremt, amely ideális a gondtalan családi összejövetelekhez.


A legigényesebb vásárlók igényeit szem előtt tartva egy egyedülálló kandallót hoztunk létre. A FLOKI BOX eredetiségével és formavilágának tisztaságával vonzza a figyelmet, és a kétoldalról érkező tűz gyönyörű látványa mindenkit gyönyörködtet. Határozottan túlmutat a szokásoson, így termékünk tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe.

A készlet egy Floki kandallóból, egy alapból és egy moduláris burkolatból áll, a megfelelő beépítéshez szükséges összes tartozékkal együtt. Rendkívül könnyű mindent összerakni. Néhány óra alatt élvezheti a meleg hangulatot és a táncoló tűz látványát.

A Floki kandallóban alkalmazott számos innovatív megoldás biztosítja a maximális energiahatékonyságot otthona fűtése során. A készülék teljesítménye lehetővé teszi, hogy akár 100 m2 területet is hatékonyan fűtsön. A száraz keményfa elégetésével pénzt is megtakaríthat. Független kutatások egyértelműen azt mutatják, hogy a fa az egyik legolcsóbb fűtési forrás.

Az ökológiára fogadunk! Azzal, hogy megvásárolja kandallónkat, és a száraz keményfa égetésének helyes módszerét alkalmazza, Ön gondoskodik a környezetről. Nem járul hozzá a szmog kialakulásához. Mindez annak köszönhető, hogy készülékünk megfelel a legszigorúbb ökológiai kritériumoknak, az Ecodesign és a német BImSchV 2 szabványnak.

1.393.510 Ft (1.097.252 Ft + ÁFA)
KRATKI FLOKI BOX ZIMBABWE NERO BALOS
1.393.510 Ft (1.097.252 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Névleges teljesítmény (kW) 8,0
A fűtőteljesítmény tartománya (kW) 3,5 - 11,0
Hőhatás (%) 79,7
A kipufogócső átmérője (mm) 160
Tüzelőanyag-típus keményfa, páratartalom ≤20%
Súly (kg) 446,5
Szén-dioxid-kibocsátás (13% O 2 -on) ≤,% 0,08
Füstgáz hőmérséklete (℃) 277,0
Maximális rönkhossz (cm) 40
Pollenkibocsátás (por) (mg / Nm 3 ) 19,0
EEI 106
Anyag acél
Szélesség (cm) 84,55
Magasság (cm) 178,35
Mélység (cm) 56,55

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek