Youtube videók

KRATKI LUCY 16 BLACK VÍZTERES

Cikkszám: LUCY/PW/16/W/BLACK
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: KRATKI

Kratki Lucy PW/16W - modern design és innovatív technológia

enlightened​Sötét belsővel

A Lucy PW/16/W egy vízteres kandallóbetét, amely mind dizájnjával, mind teljesítményével lenyűgözi Önt. A Kratki cég vízvezető kandallóbetétje nagy üvegezéssel rendelkezik, amelyen keresztül lélegzetelállító látványt nyújt a lángok játékára.

A 85 cm széles kandallóbetét tágas égéstérben fűthet. Az ajtót egy kényelmes fogantyú segítségével, könnyen nyithatja. Amint megpillantja a lángokat, nem csak a sugárzó melegben részesül, hanem az egész házban élvezheti a meleget - a Lucy PW 16 hatékony vízellátásának köszönhetően.

A Kratki Lucy PW/16/W vízteres kandallóbetéttel egy hihetetlenül erős kandallóbetétet választ, amelynek természetesen magas igénybevételnek kell megfelelnie. Éppen ezért a Kratki cég kizárólag kiváló minőségű anyagokat használt fel, és illesztette össze őket egymással. A Kratki Lucy PW/16/W vízteres kandallóbetét teste ezért hőálló acélból készült, melynek előlapját üveg ajtóval egészítették ki. Ez az anyag a magas, akár 800 Celsius-fokos hőmérsékletet is könnyedén elviseli. A Kratki Lucy PW/16/W vízhordó kandallóbetét egyes elemeit masszív hegesztési varratok kötik össze egymással, így egy különösen tömör betétet élvezhet, amely nem használja el az értékes oxigént a lakóteréből.

A Kratki Lucy PW/16/W vízteres kandallóbetét különlegessége a kiváló minőségű anyagból készült tűztérbélés is. Ez egy hőtároló anyag, amely lehetővé teszi, hogy a Kratki Lucy PW/16/W vízhordós kandallóbetét tűzterében elért hőmérséklet hosszabb ideig megmaradjon. Ennek az anyagnak köszönhetően egyúttal a nagyobb hatásfok és ezáltal az alacsonyabb károsanyag-kibocsátás előnyeit is élvezheti.

A Lucy PW 16 kandallóbetétben az égést külső levegőellátás támogatja, amely egy hármas szellőzőrendszerben oszlik meg. A kívülről adagolt levegő igen hatékonyan támogatja az égést, ami nemcsak a hatékonyság növekedéséhez, hanem teljesebb égéshez is vezet. Ezen kívül Ön is részesül a modern üvegöblítési rendszer előnyeiből. A felmelegített légáram belülről a kandallóbetét üvegére irányul, és megakadályozza a korom lerakódását. A levegőellátást egy praktikus szabályozóval szabályozhatja és beállíthatja.

A Kratki cég vízhordós kandallóbetét tűzterét egy praktikus mozgatható ráccsal és egy hamutartóval is felszerelte - a hamu elhelyezése így minden eddiginél kényelmesebb. A mozgatható rács segítségével a hamu az alatta lévő dobozba szállítható, amelyet csak ki kell üríteni. 

A kandallóbetéttel, az A energiahatékonysági osztályba tartozó lakóterek fűtését választja. A kiváló minőségű anyagoknak, a Kratki különleges kivitelezésének és az alkalmazott modern technológiáknak köszönhetően a vízteres kandallóbetét egy igazi erőmű. Mindeközben a hatásfok 84%, így Ön környezetbarát módon fűt: A magas hatásfok az alacsony károsanyag-kibocsátás és a hatékony égés jele a Lucy PW 16-ban.

A Kratki Lucy PW/16/W vízhordós kandallóbetétet a jól ismert és népszerű rönkökkel is begyújthatja, hiszen így egészen különleges lángjátékot hoz létre. Akár 50 cm hosszúságú rönköket is használhat, amit a Kratki a tágas, kocka alakú égéstérnek köszönhetően tesz lehetővé. A tüzelésénél 16 kW névleges hőteljesítményt érhet el, ami egy átlagos érték. A teljes hőteljesítmény-tartomány 7 kW és a figyelemre méltó 19 kW között van.

Ennek során a teljesítményből 10 kW a vízoldalra kerül, amely így felmelegszik, és gyakorlatilag egy puffertartályba kerül. A felmelegített vízzel aztán tehermentesítheti központi fűtési rendszerét, és kellemes melegnek örülhet az egész házban. A kandallóbetéttel a tűz hőenergiája nem vész el a füstcsöveken vagy más útvonalakon keresztül; nagyon praktikusan és hatékonyan fogja felhasználni.

Belső anyag
Világos hőtároló
Füstcső csonk
Ø200mm
904.440 Ft (712.157 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
KRATKI LUCY 16 BLACK VÍZTERES
904.440 Ft (712.157 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Névleges teljesítmény 16
Névleges teljesítmény (kW) 16,0
Átlagos vízmennyiség (kW) 10,0
A fűtési teljesítmény tartománya (kW) 7,0 - 19,0
Hőhatás (%) 84,0
Maximális üzemi nyomás (bar) 2.0
A kipufogócső átmérője (mm) 200
Megfelel az ECODESIGN kritériumoknak Igen
Tüzelőanyag-típus keményfa, páratartalom ≤20%
Súly (kg) 257,0
Vízkapacitás (l) 39,0
Füstgáz hőmérséklete (℃) 200,0
Maximális rönkhossz (cm) 50
Pollenkibocsátás (por) (mg / Nm 3 ) 25,0
Energiahatékonysági arány EEI 110.62
Anyag acél
Szélesség (cm) 85,60
Magasság (cm) 138,40
Mélység (cm) 40,70

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!