A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
LA NORDICA CONCITA 2.0 WHITE INFINITY KÁLYHA
1.104.500 Ft (869.685 Ft + ÁFA)

LA NORDICA CONCITA 2.0 WHITE INFINITY KÁLYHA

Színváltozatok
Belső anyag
Öntvény
1.104.500 Ft (869.685 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 7112710
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

Fatüzelésű kályha hővisszanyerő rendszerrel

• Kihúzható hamutartó fiók • A kandalló belső homlokzata öntöttvasból és Nordikerből • Zománcozott öntöttvas ajtók, teteje, alapja és kerete • Állítható primer és szekunder levegő a jobb égésszabályozás érdekében • Utóégető rendszer (alacsony károsanyag-kibocsátás) • EPS rendszer  • Kerámia üveg • Kézzel készített majolika burkolat

A La Nordica Concita kályha - nagy teljesítmény nagy helyiségek számára.

A La Nordica Concita kályha klasszikus formatervezésével rusztikus hangulatot és erőteljes fűtési értékeket biztosít. 11,8 kW és 86,4%-os hatásfok alkalmas nagy helyiségek gyors és hatékony fűtésére. A modern hővisszanyerő rendszerrel biztosítja az alacsony fogyasztást.

A La Nordica Concita kályha modern utóégetőrendszere a tüzelőanyagot a lehető legjobban alakítja hővé, ami 86,4 %-os magas hatásfokot eredményez. Ez azt jelenti, hogy a kályha óránként csak 3,2 kg tűzifát igényel, és eléri az A+ energiahatékonysági osztályt.

Majolika külső burkolat

A klasszikus olasz majolika csempék kézzel készülnek, és kiváló hőtároló tulajdonságokkal rendelkeznek, emellett könnyen ápolható és stílusos külső burkolatot biztosítanak. Ez azt jelenti, hogy a kandalló még leégése után is kellemes sugárzó hőt ad le a helyiségnek.

11,8 kW teljesítmény

A La Nordica Concita kályha 11,8 kW-os teljesítményt ér el, ami különösen alkalmassá teszi a nagy helyiségekben való használatra. Akár 338 m³ helyiségtérfogatot is gyorsan és hatékonyan fűt, így a hideg évszakban kevés tüzelőanyag-felhasználással maximális energianyereség érhető el.

 Nagyszerű kialakítás

A letisztult élek és az időtlen design teszi a kandallót univerzálisan használható berendezési tárggyá. A kézzel készített majolika csempék klasszikus domborműves formákkal rendelkeznek, ami hagyományos megjelenést kölcsönöz a kandallónak.

A La Nordica Concita kályha egyesíti a stílust, a hagyományt és a funkcionalitást.

154,5 x 55,9 x 56,9 cm-es (H x Sz x D) méretének köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármely helyiségbe. A kiváló minőségű majolika csempékből készült külső burkolat ízléstől függően fehér vagy bordó színben rendelhető.

Paraméterek

Füstcső csonk 150mm
Anyaga ÖNTVÉNY
Égési levegő Külső levegőre köthető
Burkolat Kerámia
Névleges teljesítmény (kW) 11,8
Térfűtési kapacitás (m³) 338
Hatékonyság 86,4 %
Energiahatékonysági osztály A+
Kimenő füstgáz átlagos CO-tartalma (mg/m³) 491
Kimenő füstgáz hőmérséklet (°C) 255
Kimenő füstgáz tömegáram (g/s) 8,5
Magasság (cm) 154,5
Szélesség (cm) 55,9
Mélység (cm) 56,9
Tűztér (Ma x Sz x Mé) (cm) 45 x 35,7 x 36,2
Súly (kg) 185
Tüzelőanyag fa
Óránkénti fogyasztás (kg/h) 3,17
Égéstér betét öntöttvas
Megfelel az EcoDesign kritériumoknak
CE jelölés
BImSchV 2. fokozat
EN 13240 tanúsítvány

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek