LA NORDICA ROSSELLA R1 BII PANNA KÁLYHA

Cikkszám: 7112159
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: LA NORDICA

Fatüzelésű kályha

Kihúzható hamutartó fiók • A kandalló belső borítása öntöttvasból • Zománcozott öntöttvas tető, ajtó és talp • Állítható elsődleges és másodlagos levegő a jobb égésszabályozás érdekében • Utóégető rendszer (alacsony károsanyag-kibocsátás) • Kerámia üveg
 
  • La Nordica Rosella R1 BII - nagy üvegfelület, nagyszerű látvány

A La Nordica Rosella R1 BII kályha 8,8 kW névleges hőteljesítménnyel, 80 %-os hatásfokkal. A hő részben sugárzás, részben konvekció útján távozik. Az innovatív égési rendszerű  kályha 252 m³ szobafűtési kapacitással rendelkezik és hatalmas panorámaablakával is lenyűgöz, amely kellemes fénybe burkolja nappaliját.

  • La Nordica minőség

A La Nordica a kályhaépítésben az első osztályú minőséget képviseli. Az észak-olaszországi kályhagyártó elsősorban öntöttvas elemeket használ a kandallók építéséhez. Ezek robusztussággal és nagy élettartammal győznek meg. A Rossella kályha a külső burkolat hőtároló elemeivel kombinálva mutatja meg, mire képes az olasz gyártó.

  • Tisztaüveg rendszer

A beépített tisztaüveg rendszer biztosítja a lángok állandó tündöklését. A kályha belsejében ügyesen vezetett légáramlatok közvetlenül a nagy panorámaüveg mögött egy forró levegőből álló falat hoznak létre. Ez megakadályozza, hogy  korom és a szennyeződés keletkezzen. Ezáltal megspórolja a gyakori tisztítást.

  • Majolika csempe vagy természetes kő

A Rossella R1 BII hosszú élettartamú és ellenálló a meghibásodásokkal szemben. Az öntöttvas különösen hőálló és nagyon népszerű a kandallóépítésben. A külső burkolathoz majolika csempét vagy opcionálisan természetes követ használnak. A majolika csempe fehér, bordó vagy panna színben választható. A csempék dombornyomott mintázata különleges megjelenést kölcsönöz a La Nordica Rosella R1-nek. A különleges szemcsézettségű természetes kő kevésbé sima felületű, ami azonban nem kevésbé érdekes. A kő puha és természetes mintázata igazán egyedivé teszi a Rosella R1 kályhát.

  • Hatékony utóégetés

A La Nordica Rossella R1 kályha elsődleges és másodlagos levegővel van felszerelve, amelyeket egymástól függetlenül szabályozhat. Az utóégetés azért történik, mert a kihúzható hátfalban lyukak vannak. Az előmelegített levegő ezeken keresztül áramlik az égéstérbe, és elégeti a felszálló részecskéket. Ez csökkenti a károsanyag-kibocsátást és növeli a teljesítményt.

Színváltozatok
Belső anyag
Öntvény
755.300 Ft (594.724 Ft + ÁFA)
LA NORDICA ROSSELLA R1 BII PANNA KÁLYHA
755.300 Ft (594.724 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Füstcső csonk 130mm
Anyaga ÖNTVÉNY
Égési levegő Zárt égésterű
Burkolat Kerámia
Névleges teljesítmény (kW) 8,8
Térfűtési kapacitás (m³) 252
Hatékonyság 80 %
Energiahatékonysági osztály A+
Kimenő füstgáz átlagos CO-tartalma (mg/m³) 625
Kimenő füstgáz hőmérséklet (°C) 273
Kimenő füstgáz tömegáram (g/s) 7,7
Magasság (cm) 91,5
Szélesség (cm) 57,8
Mélység (cm) 58,6
Súly (kg) 170
Tüzelőanyag fa
Óránkénti fogyasztás (kg/h) 2,4
Égéstér betét öntöttvas
Megfelel az EcoDesign kritériumoknak
CE jelölés
BImSchV 2. fokozat
EN 13240 tanúsítvány

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek