A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
SCHMID S5 FRONT KANDALLÓ
3.506.600 Ft
3.155.940 Ft (2.484.992 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%

SCHMID S5 FRONT KANDALLÓ

3.506.600 Ft
3.155.940 Ft (2.484.992 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%
Kapható választék:
KŐELEMEK SZÍNE :
Cikkszám: 30/0058-0000
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

Schmid S5 kandalló változat

A Schmid S5 kandalló burkolat kerek formája abszolút egyedi dizájnelemmé teszi. A falra építve vagy sarokváltozatként is elérhető.

Az egyéni megjelenés érdekében a Camina S5 kandallókészlet testét saját színben is megtervezheti. Az öntött és megerősített burkolat hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik, ezen felül pedig tetszőleges színűre festhetők. Különböző színű természetes kőelemek emelik a tárolótest megjelenését. Ez lehetővé teszi, hogy a Camina S5 kandalló pontosan az Ön lakberendezési stílusához igazítsa.

A belső értékek is számítanak

A Camina S5 kandallókészlet központi eleme a Schmid Ronda 5557 h/s kandallóbetét, amely szintén német minőségi termék.  Ez a kandallóbetét több mint 78%-os hatásfokával 7 kW névleges hőteljesítményt ér el, és így könnyedén felfűti a 175 m³ térfogatú helyiséget.

Kiváló minőségű tárolóbeton

A tárolómasszának köszönhetően a burkolat egyenletesen és hosszú ideig adja le a hőt, az üvegtisztítás pedig hosszú ideig tartó látványt biztosít. A Ronda 5557 h/s égéstere hőtároló samott anyagból készül, amely gyönyörű fényt kölcsönöz a tűznek. Az égéstér ajtaja nyíló vagy liftes is lehet. 

Többszörös használat

Az állítható öntöttvas kupolának köszönhetően rugalmasan csatlakoztatható, még akkor is, ha a dolgok kicsit szorulnak. Az opcionális égéslevegő-csatlakozás (Ø 125 mm) biztosítja a zárt égésteret.

A szó legszorosabb értelmében vett lekerekített formatervezés, a személyes színvilág a legmodernebb tüzeléstechnológiával kombinálva a Camina S5 kandallókészletet igazi gyöngyszemmé teszi a kandallókészletek között.

A beton kivitel modern megjelenésével egyértelműen megmutatja, mennyire korszerű a kandallóról is van szó. A kezeletlen látványbeton azonban nem biztos, hogy mindenkinek tetszik, vagy egy festés után már nem illik bele a helyiség koncepciójába.
És itt a termék egyik nagy előnye: A szilikátfesték segítségével, egy kis kézügyességgel és a megfelelő festőfelszereléssel, maga is átalakíthatja a látszóbetont az Ön által választott színűre. Így a termék valóban személyre szabható. 

Paraméterek

Súly (kg) 430
Teljes teljesítmény (kW) 7
Szobafűtési kapacitás (m³) 175
Füstcsőcsatlakozás (mm) 180
Füstcsőcsatlakozás felül/hátul
Kilátóablak (cm) 51 x 49
Hatékonyság (%) 78
Füstgáz hőmérséklete (°C) 340
Rönk hossza (cm) 30
Fafogyasztás (kg/h) 3.4
Füstgáz tömegáram (g/s) 5.9
Minimális füstgázhuzat (Pa) 12
Hamutároló Igen
Szerkezeti típus 1 Igen
BimSchV szint 1 Igen
Tárcsás tisztítás Igen
BImSchV 2. szint Igen
Rönk, fa brikett Igen
DIN EN szám 13229
CE-jelölés Igen
Külső levegőcsatlakozás (mm) 125
Elsődleges, másodlagos levegő Igen
Vibráló rostély Nem
LRV Svájc Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek