A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
SIMPLEFIRE FRAME 1500 FEHÉR
442.600 Ft (348.504 Ft + ÁFA)

SIMPLEFIRE FRAME 1500 FEHÉR

Elérhető színek:
442.600 Ft (348.504 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SIMPLEFIRE/FRAME1500/WHITE
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:
A Simplefire FRAME 1500 nemcsak dekorációs célt szolgál hanem, fűtőértékkel is rendelkező biokandalló. Nagy, 3 kW-os fűtőteljesítményének köszönhetően a Simplefire FRAME 1500 néhány perc alatt felmelegíti nappaliját, hálószobáját vagy irodáját, és meghitt hangulatot teremt. Egy speciális alkohol, bioetanol égésével működik. Nem keletkezik füst, korom vagy hamu. Manapság egyre gyakrabban nyúlunk olyan ökológiai megoldásokhoz, amelyek nemcsak kényelmesek, hanem biztonságosak is a környezetre nézve. A biokandallók viszonylag új fűtési módot jelentenek, amelyet a nappalik és hálószobák modern belső terének díszítésére is használnak, hogy a hűvös őszi és téli estéken még hangulatosabbá tegyék azokat. Nincs szükség kémény kialakítására vagy külön erre a célra kialakított helyiségekre - bárhová felszerelheti őket! További előnye, hogy a hagyományos kandallókkal ellentétben a tisztításuk rendkívül egyszerű és kényelmes.
Ez a kandalló az egyik legszélesebb kialakítású. A speciális kerámiabetét beépítésének köszönhetően a FRAME biokandallók használata nagyon biztonságos. Lehetetlen a bioetanol kiömlése és a tűz terjedése még a kandalló hirtelen mozgása vagy megdöntése esetén is. A kerámiabetét a bioetanol hosszabb és egyenletesebb égését is biztosítja.
A 2 l űrtartalmú készülék körülbelül 2-3 órán át biztosít meleget.

Paraméterek

Színe fehér
Anyaga acél
Súlya 25 kg
Tartály hossza 800 mm
Kapacitása 2 l
Égési idő 2-3 óra
Üveg vastagsága 4 mm
Méretei 1500x490x180 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek