A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
SIMPLEFIRE FRAME 900 FEHÉR
242.100 Ft (190.630 Ft + ÁFA)

SIMPLEFIRE FRAME 900 FEHÉR

Elérhető színek:
242.100 Ft (190.630 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SIMPLEFIRE/FRAME900/WHITE
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

A Simplefire FRAME 900 fali biokandallóját olyan lakásokba, otthonokba ajánljuk, ahol szeretnék élvezni a kandalló hangulatát, a tűz melegét, de nincs lehetőség kémény kialakítására. Egy speciális alkohol, etanol égésével működik, nem bocsát ki kormot vagy mérgező anyagokat, ami a használat utáni tisztítást is megkönnyíti.

A FRAME egy vízszintes biotűzhely, amelynek elülső kerete hőálló fekete, fényes festékkel festett acélból készült. A belseje matt, fekete színű, hőálló festékkel festett acélból készült. A biotűzhely hátoldalán speciális lyukak vannak, amelyek segítségével a falra akasztható vagy felállítható. A készlet tartalmaz fali csatlakozókat a felakasztáshoz.

Tartálya 450 mm széles,1 literes. Az etanol minőségétől függően körülbelül 2 órán át ég.

A készülék lángja nem szabályozható. A tartályfedő segítségével a tűz bármikor elzárható. Egyedi, szivacshoz hasonlító nedvszívó betéttel van felszerelve, amely nem engedi kifolyni az etanolt a tartályból, hirtelen mozgatás esetén sem, megakadályozva ezzel az esetleges tűz terjedését. Ez biztosítja az etanol hosszabb és egyenletesen való égését.

Üveg előlap rendelhető hozzá a biztonságosabb használat érdekében.

Elérhető fehér, inox és fekete színben.

Paraméterek

Színe fehér
Anyaga acél
Súlya (kg) 15
Tartály hossza (mm) 450
Kapacitása (liter) 1
Égési idő (óra) 2-3
Üveg vastagsága (mm) 4
Méretei (mm) 900x490x200

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek