A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
SPARTHERM MINI 2R
1.288.800 Ft (1.014.803 Ft + ÁFA)

SPARTHERM MINI 2R

1.288.800 Ft (1.014.803 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1058025
Központi raktár elérhetősége: 1 db raktáron
Gyártó:

A Spartherm Mini 2R-4s kandallóbetét ideális példa arra, hogy egy klasszikus és hatékony kandallónak nem kell feltétlenül nagy méretekkel rendelkezniük. Ez a Spartherm kandallóbetét képezi a kialakulóban lévő kandallórendszer tűzterét, azaz szívét. Önön múlik, hogyan kívánja burkolni a kandallót, és hogyan kívánja azt a lakótérbe integrálni. Ami az üveget illeti, a Mini 2R-4s kandallóbetétnek van egy különlegessége. A látótere a sarkon körbefut, így a tüzet több oldalról és különböző perspektívákból is láthatja. A Spartherm Mini 2R-4s kandallóbetéttel tökéletesen kihasználhatja lakóterét, és kellemesen meleg hangulatot teremthet.

  • Ideális választás hőtárolós rendszerek kialakításához 

Leírás

Annak érdekében, hogy a Spartherm Mini 2R-4s kandallóbetét kétoldalas frontüvege mindig tiszta maradjon, és megőrizze különleges jellegét, a kandallót tiszta üveg rendszerrel látták el. A központosított légáramlás megszabadítja az üveget a koromtól és egyéb lerakódásoktól, ami garantálja, hogy a lángok játékát akadálytalanul láthatja. A Mini 2R-4s névleges hőteljesítménye 7 kW, míg a teljes hőteljesítmény tartománya 4,9 és 9,1 kW között van. A hatásfok 80 %, ami a Spartherm Mini 2R-4s kandallóbetét egyenletes fűtését jelenti.

A Spartherm Mini 2R-4s kandallóbetét működési módjának középpontjában az elsődleges, másodlagos és harmadlagos levegő átirányítása áll, amely hatékonyabb égést biztosít. Ezenkívül a fa optimális elégetése az alacsonyan fekvő parázsrétegnek köszönhetően történik. A Spartherm Mini 2R-4s kandallóbetét további jellemzői közé tartozik az égéstér alá integrált hamutartó. Felfogja a hamut és más égésmaradványokat, megkönnyítve az Ön számára a tisztítást.

Paraméterek

Névleges teljesítmény: 7kW
Gyártó Spartherm
Üvegtípus Oldalüveges
Típus Zárt égésterű
Mélység Normál
Ajtó szerkezet Nyíló
Névleges hőteljesítmény 7,0 kW
Termikus teljesítmény tartomány 4,9-9,1 kW
Vízoldali teljesítmény -
Hatékonyság 80%
Ajtókeret magassága 506 mm
Ajtókeret szélessége 455/455 mm
Teljes szélesség 506 mm
Teljes mélység 506 mm
A füstcső átmérője 180 mm
Súly 166 kg
Energiahatékonyság A+
BImSchV tanusítvány

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.