A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

NBC 7 BLACK HÁROM OLDALAS

1.264.590 Ft (995.740 Ft + ÁFA)
Válassza ki a füstcső méretét:
160mm
Hőtárolós belső anyag színe
Cikkszám: NBC/680/280/BLACK
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

Kratki NBC -7 sötét belsővel

Ezt a modellt kis alapterületű és alacsony fűtési igényű házak és lakások számára fejlesztették ki. Kis mélységének és kéménycsatlakozásnak (160 mm átmérő) köszönhetően kis kéményekhez is alkalmasak.

Az NBC háromoldalas üvegezett betét egyedi esztétikát és kivételes funkcionális tulajdonságokat ötvöz. A kandallóbetét vizuális tulajdonságai mellett hatékony helyiségfűtést és környezetbarát fatüzelést garantál. A modern anyagok és innovatív műszaki megoldások alkalmazásának köszönhetően szokatlan megjelenéssel és intuitív működtetéssel rendelkezik. Számos előnye közül az egyik a kültéri levegőellátás csatlakoztatásának lehetősége. Az eleganciát a dekoratív üvegezés hangsúlyozza.

Az ajtókeret zárt profilból készül, ami azt jelenti, hogy stabil és ellenáll a magas hőmérsékleten történő működés során fellépő feszültségeknek. Az ajtótömítés egy speciálisan profilozott horonyban helyezkedik el, hogy biztosítsa a megfelelő tapadást, és megakadályozza, hogy működés közben kieszen.

A bélés kiváló tömörségét a védőgázban készült szilárd hegesztési varratok garantálják, az acélelemeket a legkorszerűbb gépekkel lézervágják, majd CNC-gépeken hajlítják.

A kandallóbetét megfelel az Ecodesign követelményeinek és a BImSchV 2 szabványnak.

Ellensúlyozott ajtó - az acélkötelek a négy csapágyazással összhangban működnek, így az ajtó súlya egyenletesen oszlik el. Az ajtókeretbe szerelt csúszóvezetők mentén mozognak, ami könnyű, csendes és problémamentes működést biztosít. A csökkentett tűztércsapágyazásnak köszönhetően egyszerre nagy mennyiségű fát tölthet be. Egy kiegészítő mechanizmus, amely lehetővé teszi az oldalablakok mindkét oldalról történő nyitását, megkönnyíti a tisztítást.

A kandallóbetét tiszta üveg rendszerrel van felszerelve - a légáram egyenletesen oszlik el, átöblítve az üveget és minimalizálva a szennyeződéseket. Ez garantálja, hogy az üvegajtó hosszú ideig tiszta marad.

A kandallóbetét karbantartása a beépített rostélynak és hamutartónak köszönhetően egyszerűbb. Az állítható lábaknak és a 0°-tól 360°-ig tetszőleges szögben állítható füstgáznyaknak köszönhetően különböző beépítési körülmények között használható.

Hatékonyabb égés és hosszabb hőmérsékleti stabilitás a TERMOTEC égéstér-bélelésnek köszönhetően, amely egy hőtároló anyag, amely növeli az égéstér hőmérsékletét. Ezenkívül a sima felülete nagyon impozánsan mutat a kandalló belsejében.

Az égéstér hármas levegőztető rendszere, amely környezetbaráttá és mindenekelőtt gazdaságossá teszi a fa égetését a betétben.

A primer levegő a 125 mm átmérőjű beépített légbeömlőnek köszönhetően kívülről érkezik a betétbe. A beállítás az ajtó alatt található, egyetlen szabályozóval ellátott fojtószelepen keresztül történik, ami kiküszöböli a helytelen működést. Az egész mechanizmus nagyon csendesen és problémamentesen működik.

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Youtube videók

Paraméterek

Névleges teljesítmény: 7kW
Gyártó Kratki
Anyag Lemez
Üvegtípus Panoráma
Típus Zárt égésterű
Mélység Normál
Ajtó szerkezet Liftes
Névleges teljesítmény (kW) 7,0
A fűtőteljesítmény tartománya (kW) 3,0 - 9,0
Hőhatás (%) 83,0
A kipufogócső átmérője (mm) 160
Megfelel az ECODESIGN kritériumoknak Igen
Tüzelőanyag-típus keményfa, páratartalom ≤20%
Súly (kg) 188,0
Szén-dioxid-kibocsátás (13% O 2 -on) ≤ 0,10
Füstgáz hőmérséklete (℃) 199,0
Maximális rönkhossz (cm) 40
Pollenkibocsátás (por) (mg / Nm 3 ) 29,0
Az EEI 111,40
A kipufogórácsok minimális aktív tere (cm 2 ) ≥700
A bemeneti rácsok minimális aktív mezője (cm 2 ) ≥500
Anyag acélból
Szélesség (cm) 75,20
Magasság (cm) 124,50
Mélység (cm) 50,20
Hamutartó Igen
Dekoratív üveg Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek