Melengető pillanatok, lenyűgöző kandallók. Légy részese ennek a hangulatnak!

Villámgyors szállítás

Villámgyors szállítás

Raktáron lévő kandallóink, kályháink és egyéb kiegészítőink akár 24-48 órás szállítással átvehetők.
Óriási raktárkészlet

Óriási raktárkészlet

Az ország egyik legnagyobb kandallótechnikai raktárkészlete áll rendelkezésre, hogy azonnal megfelelő tüzeléstechnikai megoldást nyújtsunk.
Segítünk ha elakadtál

Segítünk ha elakadtál

Szakmai tanácsadás szakértő kollegáinkkal. Legyen szó a megfelelő tüzeléstechnikai megoldás kiválasztásáról, mi segítünk.

szakember kereső

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

a hét sztárja

KRATKI FLOKI BALOS KANDALLÓBETÉT

A FLOKI tűzterek egyesítik az elegáns esztétikát a fejlett tüzeléstechnológiával, tökéletesen illeszkedik minden modern enteriőrbe. A dekoratív üveggel ellátott elegáns kialakítás nemcsak vizuálisan növeli a teret, hanem lehetővé teszi, hogy élvezze a táncoló lángok látványát is. 

Rendelhető
528.500 Ft -tól

legnépszerűbb bejegyzések

Élvezze az őszt és a telet a kandalló mellett!

Élvezze az őszt és a telet a kandalló mellett!

De melyik kandallót érdemes választani? Mi segítünk!

Amikor a nyár élénkzöldje átadja helyét a színes ősznek, sokan elgondolkodunk a kandalló felszerelésén. Nincs jobb alkalom arra, hogy otthonát meleg és barátságos menedékké alakítsa. Képzeljen el egy hűvös estét, egy csésze forró csokit és a kandallóban pattogó tüzet! De hogyan válasszunk jó kandallót, és mire figyeljünk a vásárlás előtt? Nézzük meg – és tekintsük meg a Kratki modern kandallók kínálatát.

Fatüzelésű kályha egy padon: miért ne?! Itt az új BRIO

Fatüzelésű kályha egy padon: miért ne?! Itt az új BRIO

A márka fatüzelésű kályhái folyamatosan a dekoráció központi elemeivé válnak. Ezek az élet és a melegség igazi forrásai. A francia tervező a Brio termékkel ismét meghívja a fatüzelés szerelmeseit és újonnan érkezőket, hogy egyedi hangulatot teremtsenek otthonukban.

ÚJDONSÁGOK

Pásztor Anna énekesnővel készült közös projekt

MEGNÉZEM

Gyakran ismételt kérdések

Tud valaki segíteni a szakmai kérdéseimben?
Felkészült csapatunkat bizalommal keresheti, ha szakmai tanácsadásra van szüksége. A kapcsolat fül alatt megtalálja elérhetőségeinket.
Van lehetőség személyesen megtekinteni a termékeket?

Legnépszerűbb kandallóinkat megtekintheti bemutatótermünkben Budapesten és raktárunkban Újfehértón. Raktárkészletünkről akár azonnal elviheti a választott kandallót, kályhát és egyéb kiegészítőket, és felmerülő kérdéseire örömmel válaszolunk.

Milyen fizetési lehetőség közül választhatok?
Helyszíni vásárlás esetén van lehetőség bankkártyás és készpénzes fizetésre egyaránt. Online rendelés esetén van lehetőség utánvétre, banki átutalásra, illetve azonnali online fizetésre.
Nyitvatartási idő?

Újfehértói raktárunk nyitvatartása a következő: Hétfő-Péntek: 8.00 - 16.00

Budapesti bemutatótermünk nyitvatartása: Hétfő-Péntek: 8.00 - 17.00, Szombat: 9.00 - 13.00

hol találhatsz meg minket?

hol találhatsz meg minket?

Prémium kandallók Budapesten és országszerte! Látogasson el exkluzív bemutatótermünkbe a fővárosban, vagy válasszon hatalmas raktárkészletünkből Újfehértón. Kiváló minőségű kandallóink és szakértői csapatunk garantálja az Ön elégedettségét. Tekintse meg széles termékválasztékunkat online, és találja meg az otthonához legjobban illő kandallót!

Kapcsolat